Меню

Избрани новини

Ексклузивно

„Убийците“ на Фавиол Сефери го изнудвали за пари!

Некоректни служители обявиха работодателя си за умрял

 

Вчера сутринта личният профил на влогъра и плейбой Фавиол Сефери осъмна с новината за неговата смърт. Това притесни много негови приятели и роднини, а майка му дори влезе в болница. 

 

"С дълбока тъга ви съобщаваме, че тази вечер загубихме нашия скъп приятел и колега Фавиол Сефери. Светът няма да бъде същият без усмивката, енергията и любовта която даваше на всички ни. Желаем светъл полет на душата ти.

 

Екипът на House of Insomnia поднася съболезнования на роднините и близките. Пожелаваме им много сила в този тежък момент и си обещаваме да продължим по пътя с любов, чест и достойнство в негова памет", гласи съобщението от колегите му, което е поместено и в неговия Инстаграм профил. 

 

Репортер на LifeOnline.bg се свърза по телефона с Фавиол, от което стана ясно, че той все още не е покойник.

 

Некоректни служители "умориха" шефа си Фавиол Сефери и отнеха достъпа му до социалните му мрежи

Създателят на най-продавания български парфюм разказа, че е решил да се раздели с част от служителите си, които са били ангажирани да обслужват профилите му в социалните мрежи и валящите поръчки за неговия аромат „Инсомния“.

 

"Казах на екипа, че нашите отношения ще приключат, ще им платя заплатите до края на месеца и на другия ден трябваше да се срещнем и да приключим като приятели – на чисто. Те не останаха никак доволни от решението ми. Казаха, че искат да им плащам заплати до края на годината. Приключих разговора, спрях звука на телефона както винаги и си легнах вечерта.


На другия де се събудих „умрял“...

 

Освен че ме бяха обявили за мъртъв, бяха отнели целия достъп до моите страници в социалните мрежи. Направили са го от яд, че ги уволнявам и сега ме изнудват за пари. Когато се събудих телефонът ми щеше да гръмне от неприети позвънявания и съобщения. Майка ми е в болница, баща ми е зле.

 

Но вече мога да успокоя всички – жив съм!“.

 

Фавиол Сефери вече се е заел възвърне достъпа до своите профили, а със своите виртуални „убийци“ ще се разправя в съда.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза