Меню

Избрани новини

Фен зона

Турнир със залози на живо за Първа лига на България на сайта на WINBET

Общият награден фонд на турнира е 25 000 лв.

Феновете на българския футбол могат да се включат в турнира на WINBET със залози „на живо“ за срещите от Първа лига на родното първенство на сайта winbet.bg. Общият награден фонд на турнира е 25 000 лв. и ще продължи до 11 март.

Всички регистрирани клиенти на сайта на WINBET, които поставят залози „на живо“ на срещите от българската Първа лига автоматично участват в турнира на WINBET. Валидни за участие са единични и множествени залози и системи, включително и залози, уредени чрез кеш-аут. 

Няма изисквания за минимална сума на залога или минимален коефициент, няма и ограничение за броя на поставените залози. Залозите, поставени с бонус средства и на пазари с 0% марж не са валидни за участие в турнира.

За всеки успешен залог, участниците в турнира ще получават точки, изчислени по формулата нетна печалба от залога, умножена по коефициента, на който е поставен той. 

Турнирът ще бъде разделен на четири кръга, като след всеки кръг ще има отделни класирания на победителите в кръга, а в края на турнира ще има и генерално класиране на победителите с най-много получени точки от целия турнир. Участниците могат да следят за спечелените от тях точки и класирането си в отделните кръгове и в генералното класиране на сайта на WINBET.  

Индивидуалните премии за победителите във всеки кръг могат да достигнат 750 лв. Победителят в генералното класиране на турнира ще прибере 2000 лв., а неговите подгласници на втори и трето място, съответно ще получат премии от по 1000  и 500 лв. 

Пълна информация за правилата и условията на турнира на WINBET със срещите от Първа лига са на сайта на компанията. 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Етикети Winbet, Първа лига
Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати