Меню

Разцъкай

Трескава подготовка кипи за грандиозния спектакъл на „Мис Варна – 2022“! (галерия)


22 претендентки са хвърлили око на короната

 

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2022 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 25.08 в лятната градина на комплекс Морско казино, а организатор на престижния конкурс за красота за седемнадесета поредна година е модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

 

Красивите двадесет и две варненки, усилено се готвят за надпреварата и по традиция за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. 

 

И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни репетиции и фитнес тренировки, под ръководството на  професионалните инструктори на Fitness Line. А за свежото им излъчване се грижи екип от специалисти на естетичен и лазерен център Skin Solution и медицински център REFLEX.

 

 

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки, в които всяка една от миските споделя интересни факти за себе си. Сред кандидатките за престижната титла Мис Варна 2022 са момичета с множество отличия в сферата на танцовото изкуство, спорта, музиката и театъра.

 

Организаторката, Мира Матеева сподели за LifeOnline.bg, че тази година участничките освен много красиви, са изключително талантливи, образовани и със сериозни амбиции за развитие в различни сфери – мода, сценични изкуства, право, медицина и бизнес.

 

От 15 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2022 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка. Генерален партньор на изданието тази година е компанията за недвижими имоти Revolution Estate, а телевизионното заснемане и излъчване на конкурса е поверено на екипа на Code Fashion TV.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати