Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тото съвсем пожълтя! Сравни Любо Нейков с кит! (снимки)

Комикът обаче не се впечатли от подигравката

 

Рапарът Тото (31), който в последно време се изявява все повече в студиото за подкасти отколкото на сцената, изглежда е хванал „жълтеница“.

 

Симптомите на тази болест при него се изразяват в търсене на все по-евтини сензации, за да привлече вниманието на потребителите в мрежата.

 

Музикантът от "Скандау" си направи безвкусна шега с 51 годишният актьор Любо Нейков, която много от феновете му приеха за обидна.

 

Според Тото комикът бил копие на Брендън Фрейзър във филма "Китът".

 

"Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но...сега е момента."

 

 

Брендън Фрейзър / Любо Нейков

Веднага голяма част от почитателите на родния актьор реагираха с гневни коментари.

 

"Сравнението е много обидно. Да сравняваш хора на база килограми не е уместно", "Потресен от постъпката на Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен е дебела и безвкусна", пише друг.

 

 

Наложи се Тото, който преди време се заяде с Глория, а по-късно нарече Левски и Ботев шесто поколение турци, отново да уточнява, че това е шега и не иска да обиди Нейков. Самият актьор също не се възпротиви на сравнението с наградения холивудски актьор.

 

"За мен е чест да ме оприличават на него. Гледал съм филма, с който спечели "Оскар" и ми хареса", казва продуцентът на "Столичани в повече".

 

Припомняме, че по време на гостуването на Боби Турбото в неговия подкаст, докато двамата разговарят на различни теми, в един момент стигат до вечното разделение на родина и държава и ценностите на всеки един българин, който е решил да заживее зад граница.

 

 

Споменава се заминаването на Васил Василев-Зуека извън граница и мнението на много българи, че по този начин актьорът е постъпил като предател, който бяга от родината си.

 

Явно афектиран от тези коментари, Тото каза следното:

 

"И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани, Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години след като това тука е Турция. Те са шесто поколение граждани на Турция. И тези хора обичат родината си, без да я има по граници", избухна Тото демонстрирайки слаби познания по история на България.

 

След това при гостуването си при него и самият Слави Трифонов беше шокиран, че Тото си позволява да пие алкохол и да пуши, докато има гост в студиото, като определи ат6мосферата като „кръчмарска“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза