Меню

Избрани новини

Фен зона

Със „Златна сметка“ от MyFin купувате и продавате злато лесно и достъпно

 

Дигиталният портфейл MyFin предлага на пазара продукта „Златна сметка“, благодарение на който потребителите имат достъп до най-устойчивия на капризите на времето актив – златото, без да има риск от увреждане или кражба на благородния метал. Иновативният продукт предоставя сметка в безналично злато – XAU. Месечните условия са повече от изгодни и за удобство се предлагат в три различни плана – Стандартен, Адвaнс и Премиум.

 

Със „Златна сметка” от MyFin сумата и времето, в което да се закупи злато, могат да бъдат планирани. Също така дава пълната свобода за решение в кой момент да се продаде част от него или цялата наличност, като се има предвид моментната динамика на цената на актива спрямо лева (BGN), еврото (EUR) и щатския долар (USD).

 

Сметката позволява бързи, лесни и удобни ежедневни трансакции и не на последно място – е по-сигурен избор в условията на инфлация.

 

Покупко-продажбата на злато дава възможността клиентът да се възползва от промените в цената, въпреки че не притежава от благородния метал физически. Така търгуването е бързо, лесно, сигурно и само с няколко клика.

 

За разлика от закупуването на физическо инвестиционно злато, където рядко може да се купи под 1 грам, то в дигитална среда има възможност да се инвестира дори с минимални средства. Това прави услугата подходяща за клиенти, които искат да инвестират дългосрочно по-малки суми в сигурен актив.

 

„Златна сметка“ от MyFin е поредният продукт, който идва, за да улесни потребителите.

 

Фокусът на дигиталния портфейл, който съществува от края на 2020 година, е насочен към предлагането на продукти и услуги, от които съвременният човек със забързано ежедневие има нужда.

 

Визията на компанията се концентрира в това да направи още по-приятно потребителското изживяване при управлението на финансите, да развива и надгражда приложението с нови функционалности за своите клиенти. И „Златна сметка“ е поредната стъпка по пътя към осъществяването на тези цели.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Fibank

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза