Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сватовница! Емануела сгоди влюбени навръх Нова Година (видео)

Певицата се забавлява в компанията на приятели и любимия в столичен хотел

Фолк фурията Емануела се изяви като истинска сватовница и успя да помогне на млад мъж да направи предложение за брак на своята любима, видя репортер на LifeOnline.bg.

Щастливия момент се случи по време на празничната новогодишна вечеря в столичния хотел Акорд, където звездата на Пайнер беше специален гост. Малко преди да излезе да поздрави присъстващите в изисканата бална зала на хотела певицата получила странна молба. Млад мъж я моли за съдействие, като обяснява, че толкова обича приятелката си, че иска да й предложи точно в този празничен момент да се обвържат в свещен съюз завинаги.

<

Емануела, която има две сватби зад гърба си се отзова на молбата и съдейства на влюбения младеж. Тя го вика на сцената заедно с приятелката му, къде той падна на колене и поиска ръката й. Препълнения салон на хотела избухна във възторг, когато любимата отговори с гръмко ДА! на предложението. Горчиво, викнаха присъстващите, а младата двойка потъна в дълбока целувка.

Емануела посрещна новата 2018 година в компанията на приятели и своя любим Мартин, с когото са заедно вече почти 6 месеца. Тя беше облечена в изкусителна червена бутикова рокля на Роберто Кавали разкриваща сексапилният й чар. 

Емануела с рокля на Роберто Кавали / Нова година 2017-2018Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза