Меню

Избрани новини

Ексклузивно

След травестита с кривите импланти, Жоро Игнатов изрови мъжка проститутка и общински съветник на калъп! (видео)

Неделята ще бъде дъждовна, но може и да разплаче някого...

 

Юристът и редактор на „Съдебен спор“ Георги Игнатов продължава да разнообразява ежедневието ни с небивали конфликти от селските райони на страната.

 

Най-новото му постижение е мъжка проститутка, титулуван като „ескорт“, който недоволства срещу клиент отказал да му плати.

 

Е, нещо от работното ежедневие, ще кажете вие, да но клиента се оказва общински съветник и какво ли още не.

 

Жоро Игнатов при д-р Емил Георгиев

В социалните мрежи, човекът на NOVA разпространи пикантно видео. Предупреждаваме ви, че то съдържа изключително нецензурен език и може би не е подходящо за хора с лабилна психика и в никакъв случай за деца!

 

Ако не виждате видео клипа, то е защото 40 минути след публикуването му той беше изтрит от социалната мрежа. Въпреки това, натрупа стотици коментари и хиляди гледания.

 

Жоро Игнатов пише в публикацията към клипчето:

 

"Видеото ми е предоставено от Йордан Йорданов, който се определя като мъжки ескорт. Твърди, че е предоставил сексуална услуга на общинския съветник от Крумовград и председател на Комисията по здравеопазването и социална политика в местния парламент Фами Али, който не му е платил.

 

По твърдение на Йордан, двамата са се срещнали през февруари в хотелска стая. Личният живот безспорно е неприкосновен, но когато си избран от хората и получаваш заплатата си от тях, най-малкото им дължиш обяснение.

 

Затова попитах г-н Али:

 

Ако Вие сте просто един възрастен господин, който има увлечение и към калинки, няма проблем. Вие обаче сте длъжностно лице. От Вашите решения зависи какво се случва с този град. Доколко сте зависим и независим във взиманите от Вас решения?!“. Вместо да отговори, той хукна да бяга с маска на очи. Репортажът ще бъде излъчен утре в „Съдебен спор“.

 

Какво ни очаква в неделния преди обед не можем да предвидим, но по всичко личи , че ще бъде запомнящ се… и дъждовен.

 

Жоро Игнатова

 

Преди време хиляди българи задълго загубиха съня си покрай сърцераздирателната история на мъж в женски дрехи, който си изкарва прехраната като жрица на любовта. Репортажа за травестита с кривите импланти, който търси отговорност на хирурга не бе излъчен в ефир, но още се намра в мрежата.

 

Оставяме го тук за да си припомните това постижение на родната телевизия:

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

Христина Костадинова от Ямбол Само Жоро Игнатов, може да напрани такъв репортаж, за да видим в каква действителтост живеем!
Сестрата и Доктора са едни безскрупулни същества.
Браво Жоро! Да си жив и здрав!
29.05.2022 14:32 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза