Меню

Избрани новини

Фен зона

След тежка операция Мира Добрева е поставена в медикаментозна кома

Зрители и колеги й пожелават бързо оздравяване

 

Вечната водеща на БНТ Мира Добрева е в кома в болница "Пирогов" съобщи нейната дъщеря.

 

Лора уточнява, че комата е медикаментозна, така че това не означава, че животът на журналистката е застрашен.

 

Медикаментозна кома е обратимо състояние и лекарите извеждат пациента от нея посредством специални медикаменти. Все пак е сериозно събитие за организма и поради тази причина се прилага само в екстремни случаи.

 

Обикновено се налага при лица, които са пострадали много тежко при инциденти и катастрофи. Именно поставянето им в медикаментозна кома е начинът мозъкът да се възстанови сам и да се справи с пораженията, които възникват в по-късен етап.

 

„Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома. Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така - мама се намира в ПИРОГОВ - при най-добрите специалисти в света. Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава! Лори.“, пише наследницата на Добрева.

 

Според информация от болницата водещата е претърпяла операция на корема. По време на коронакризата тя съобщи, че е преборила вируса с много консумиране на чесън, така че очевидно досега не е имала проблеми със стомаха.

 

Десетки са коментарите и реакциите под публикацията, в които почитатели и приятели на Мира Добрева, споделят, че журналистката е силна, ще се възстанови, и изпращат много пожелания за скорошно оздравяване.

 

Сред тях беше и тв водещата д-р Неделя Щонова. "Мира, Лори, милички. Какво чудо дойде?! Дано Бог помага, прегръщам ви и вливам ви всичкия дух на здраве. Обич. Кураж. Вяра. Нашият Родопски дух е силен и несломим! Мислено съм с вас и се моля", написа красивата телевизионерка.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати