Меню

Избрани новини

Ексклузивно

След новината за бебе – първо интервю на Майки и Анжела (видео)

Анжела: Не съм проста фризьорка имам си образование

 

Синът на поп-фолк дивата Деси Слава Майки Вълков и неговата приятелка Анжела Станкова дадоха своето първо интервю пред тиктокърката и репортер на LifeOnline.bg Глориа Йорданова.

 

Темата разбира се е момиченцето, което расте в корема на едрогърдата фризьорка.

 

Както първо LifeOnline.bg съобщи двамата са заедно от около две години и половина, но се познават доста преди това, като отначало са били просто близки приятели, но изведнъж се влюбили.

 

„Ние се познаваме отдавна. Бяхме си приятелчета, споделяхме си. Аз му разказвах за неща от личния ми живот, той ми споделяше и така изведнъж се случи…“, отговаря Анжела на Глориа, на въпроса дали е знаела, че Майки е син на Деси Слава.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Анжела Станкова (@anjela.stankova)

 

Преди да реши да си направи тест, половинката на Майки, който сега работи с майка си, изгубила желание да пуши, не й се излизало по заведения и започнала да консумира промишлени количества маслини.

 

„След като ми закъсня един ден, си взех тест, беше положителен. Искаше ми се да им го кажа, като се приберат. Но не се сдържах и му звъннах на Майки, казах му „Бременна съм“, а той ми затвори“.

 

Майки обаче уточнява, че в този момент си миел ръцете в тоалетната и затова затворил. Майка му пък го разкрила, че дори е проронил сълза, която всъщност го издала пред нея.

 

Истината е, че синът на Деси Слава очаквал да си има момче, но повечето му приятели са на мнение, че най-много ще му отива да глези момиченце. Припомняме, че на лъскаво парти двамата влюбени разкриха пола на очакваното си дете, което между другото не е планирано, а просто се случило, когато му е дошло времето.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Анжела Станкова (@anjela.stankova)

 

На въпрос на Глориа Йорданова „Каква свекърва е Деси“, Анжи отговори, че има най-прекрасната свекърва и се разбират перфектно и допълни, че тя ще е баба само на внучката, но за обществото си остава Деси Слава.

 

Любопитната Глориа разпита и за физическите данни, които отличават с едни гърди напред Анжи от много нейни връстнички. Оказва се че бюстът й е напълно естествен. Майки обаче довери, че след раждането може да тунингова любимата си, ако има нужда.

 

Освен като шофьор и озвучител на майка си той се захваща с най-различни начинания, защото смята да трупа пари до 30 години, а след това ще си почива. Анжела обаче няма да се отказва от фризьорството, защото обича работата си.

 

„Да не си мислят хората, че съм тъпа фризьорка, която работи това, защото нищо друго не умее. Аз имам образование, но тази работа ми дава контакти с различни хора, забавлявам се и съм много добра.“, уточнява Анжела любовта към своята професия.

 

Глориа успя да разкрие за своите потребители, че Майки все още не е падал на коляно и не е предложил брак на бременната си любима, но обмисля сватба. Тя ще бъде скромна, само с най-близки на романтично място с плаж, море, а защо не и яхта и ще я комбинират с почивка.

 

Двамата вече са се спрели на име, но засега ще го пазят в тайна.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза