Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скандална британка идва за Х Фактор България (+18 снимки)

Луиза Джонсън е победителката на X Factor UK 2015, нейни аматьорски еротични снимки скандализираха острова

Саня Армутлиева води скандалната Луиза Джонсън, която се превърна не само в откритие за Великобритания, но и в секс сензация от световен мащаб.

Тя ще пристигне в България в началото на следващата седмица, за да се включи в избора на кандидатите за голямата сцена в X Factor България.

Британската изпълнителка ще бъде специален гост на Саня Армутлиева в ключов момент от новия сезон на шоуто. Гостенката вече гръмко се рекламира от NOVA, но телевизията пропуска да сподели скандалния бекграунд на известната си гостенка.

КОМПРОМАТНИТЕ ФОТОСИ ВИЖТЕ ТУК!

Всъщност Луиза се прочу освен със своите музикални постижения и с провокативни снимки и клипове, които изтекоха в Интернет тази година. На тях младата звезда позира по бельо в хотелски креват, гола под душа, с пенис пред лицето, а върха в домашното й творчество е клип, на който демонстрира не вокални, а орални способности.

На Острова отдавна се знае, че професионалистката на микрофона била и любитека на любовните близалки и често след клуб или дискотека се отдавала на орални ласки в тоалетните или мръсните подлези. Когато се почерпела тя много обичала да я снимат докато палува.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза