Меню

Избрани новини

Музика

Що за абсурд?! Крадената песен на Мишето Филева се върти нон-стоп в ефира (видео)

Михаела Филева стана номер 1 с крадено парче.

 

Тържествуващ пиар за певицата Михаела Филева и новата й крадена песен обиколи медиите.

 

Става въпрос за плагиатството с име "Обсебен", която е заимствана от In The Dark на немския музикален продуцент Тино Пионтек, станал световно известен с псевдонима Purple Disco Machine.

 

Нашенката доста грубо копира парчето, за което алармира HotNews. На дневен ред от лейбъла й "Монте мюзик" изтъкват, че това е песента с най-честа ротация в родния ефир за изминалата седмица. Аплодисментите тук трябва да са за успеха на крадена песен!

 

 

Вместо да изтъкват успехите на Мишето, продуцентите на представяната като супер талантлива певица, да бяха помислили, че новия й сингъл очевидно произлиза от световен хит, чиято музикална слава се носи от 2021 година.

 

Ще пропуснем "зашеметявящият дебют" в главната роля в мюзикъла „Парижката Света Богородица” на Филева.

 

Иначе "Обсебен" е представен като първи музикален проект в партньорство с румънската Глобъл Рекърдс. Текстът е на български, като негов автор е естествено Михаела, а да и Ангел Проданов. За музиката на песента обаче нищо не се споменава в пиара за изпълнителката. Защо ли?

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (1)

Ванеса Паради Фиктивна "кариера" , добре, че са измислените рекламодатели за да я държат на пазара. Най-страшното е, че никой не се интересува от нея. Дано съумее да емигрира навреме защото не си я представям продавачка в била или на друга работа. Гаврата с нея ще е огромна и според мен не би издържала, за това е по-хубаво да приключи с този фарс докато е още млада.
29.12.2022 18:16 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза