Меню

Избрани новини

Клюкарник

Секта се опитала да превърне Ема Уотсън в секс робиня

Вербовката започнала в Туитър от нейна колежка

Оказва се, че британската актриса Ема Уотсън е сред жените, които звездата на поредицата за детството на Супермен "Мистерията на Малкилвил" Елисън Мак се опитала да вербува в сексуално робство, съобщава Buisness Insider.

Журналистите от изданието откриват многобройни публикации на Мак в Twitter, адресирани до Уотсън. Съобщенията са от 2016 година. Мак й пише, че тя "участва в уникално женско движение за саморазвитие" и предлага на британката да научи повече за това. Жената подчертава, че тя също работи като актриса.

"Мисля, че можем да си сътрудничим, дайте ми знак, ако желаете да го обсъдим.", казва Мак.

Трябва да се отбележи, че актрисата пише и на поп певицата Кели Кларксън и на много други известни личности.

В края на април актрисата Самия Шоаб, която участва във филмите "Шесто чувство", "Реквием за една мечта" и "Пи", заяви, че Мак също се опита да я вкара в сектата. 

Актрисата от "Смолвил" я подтиквала да се присъедини към женската общност JNess, която, както се оказа, е свързана със сектата NXIVM ("НЕКСИАМ").

По-рано през месеца стана известно, че 35-годишната Мак е била арестувана по подозрение, че е вербувала жени за "НЕКСИАМ" . Нейният основател Кийт Раниер, който бе арестуван през март, е обвинен в трафик на хора, използване на жени като секс робини и изнасилването им. 

Известно е, че последователите на сектата са били жигосвани с нагорещено желязо с инициалите на Кийт Раниер като знак за вярност.

Ема Уотсън стана известна с ролята си на Хърмаяни Грейнджър в поредицата за Хари Потър. 

Актрисата също така участва във филмите "Красавицата и звяра", "Ной", "Предимствата да бъдеш аутсайдер", "Сфера" и "Края на света 2013: Апокалипсис в Холивуд".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза