Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пълен списък с мъжете от „Червеното тефтерче“ на Русата Златка

Опитахме се да преброим пребивавалите в „семейното“ ложе преди Благой Георгиев

Звездният миг на Златка Райкова настъпва през 2007-а, когато печели конкурса „Мис Плеймейт“. След това тя щедро показва голотии в софт еротичното риалити „Островът на изкушението“, което се оказва истински телевизионен трамплин за нея.

Без усилие изпълнява мисията да преспи с Филип Лазаров, като успя да го раздели със сериозната му приятелка Милена. Оттогава насам за Райкова най-вече се знае, че премина през безброй мъжки ръце, отколкото да е извършвала някаква друга смислена трудова дейност, коментират колегите от ХотНюс.бг

Преди 10 години започват да я свързват с Валери Божинов, но по нейните думи е отказала офертите му. За този период от "кариерата" й се говори, че е работила като момиче на повикване или както я нарече тогава Алисия 'СОТ-аджийка'.

Дали е върнала офертата на Божигол на нея не може да се вярва, имайки предвид късата й памет. Златка имаше сериозни скандали с тогавашната му жена Алисия, припомня репортер на LifeOnline.bg

След това тя стартира любовна връзка с ММА боеца Благой Иванов – Багата. В Къщата на Големия брат стана ясно, че навремето Златка е имала „флирт”, както тя го нарече, с мъжът на съквартирантката си Никита – Борислав Борисов – Боби Ръгбиста. Запознати издават, че по това време Райкова била сериозно обвързана с Багата, но това не й попречило да погледне встрани.

Плеймейтката се запознала с Боби Ръгбиста в пловдивска дискотека и веднага го харесала заради високия му ръст и големите мускули. Той също бил впечатлен от сексапилната блондинка и няколко пъти мачкал чаршафите с нея, но авантюрата им така и не прераснала в нещо по-сериозно. Златка го предупредила да мълчи, защото не искала Багата да разбира за измяната й, ала спортистът побързал да разкаже на всичките си приятели, че е спал с нея.

Борислав е точно такъв, какъвто  се показва - манипулатор с огромно его. Жените много го харесват и той добре се възползва. Полудява, ако някоя го отреже, тогава вече е способен да направи чудеса, за да стане на неговото. Страхливец е, респектира с визия, но вътрешно е мишка. Обожава да е под светлините на прожекторите. Не искал да се разчува, че е бил със Златка?! Та той на цяла София се похвали!”, коментират хора от обкръжението на Ръгбиста, запознати с особеностите на характера му. И допълват, че най-вероятно той не изпитва особено силни чувства към настоящата си жена Никита Джонсън.

Говори се, че Златка редовно кръшкала на Багата, и то с най-различни мъже. В миналото рядко се случвало палавата красавица да стои кротко само с един, а секс списъкът й изобщо не е кратък.

Мястото на Багата в изтърбушения от посещения креват на плеймейтката заема Павел Лазаров, сегашната половинка на Преслава. Русата Златка успя да дори да сключи църковен брак с Павел, което й създаде огромна интрига с бившата му съпруга, която от своя страна не спирала да я притиска да остави Павел. Свадата е стигнала и до много грозни сцени и заплахи, при което Райкова се оттегля.

Лазаров бил доста влюбен в нея, докато не му подшушнали, че Злати му кръшка с Камен Балбузанов – Куката. Сочения за наркобарон в плевенския регион е оцелявал след стрелби и всевъзможни атентати. По това време и той е семеен. Тогава Златка го раздаваше като истинска жена мутра и вдигаше панаири в заведения за щяло и нещяло, унижаваше случайни посетители, но също и известни артисти.

Припомнете си, че LifeOnline.bg първи разказа преди време и показа запис от побой нанесен над Азис от Райкова в несъществуващото вече заведение до Равда - 4ас Пик "На поляната". 

Предпоследният известен е Георги Валентинов, 25 годишен старозагорец, изцяло отдаден на спорта и кариерата си на ММА боец. Добряк, често участващ в благотворителни каузи. Покрай връзката си с него Златка бе на косъм да изчисти к**венския си имидж, но и на него му изневери. 

Всъщност се говори, че Райкова системно е слагала рога на Георги по време на петгодишната им връзка. Едрогърдата блондинка направи Жоро за посмешище, като се разбра, че се отдава на плътски забавления и с брата на певеца Борис Дали – Велислав Делибалтов.

Плейбоят, по когото Златка отдавна си падала, бил в публиката на шоуто „Като две капки вода” седмица преди полуфинала. Свидетели докладват, че плеймейтката моментално го фиксирала с поглед, а след края на изпълнението си го завлякла зад кулисите, където консумирали страстта си директно в тоалетната. Двамата даже не се опитали да бъдат дискретни, защото пъшкането им се чувало надалеч, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им.

Слуховете за пикантната авантюра бързо се разпространиха в светските среди и не останаха тайна за самия Георги. Огорчен и обиден, той развали годежа с Райкова и днес не иска да чува за нея.

„Благодарен съм на съдбата, че ме отърва от тази жена! Признавам, че я обичах, но бях заслепен  - не успях навреме да разкрия истинската й същност. Не заслужава даже да я коментирам. Откакто е с онзи смешник Благой Георгиев, дори не я поздравявам!”, коментира посраменият Валентинов, след като разбра че в главата е заприличал на елен лопатар.

Сега Златка го играе лудо влюбена и вярна за пореден път.

Тя се залюби с бившия футболист Благо Джизъса в края на лятото и сега сякаш се срамува от бурното си минало. Блондинката твърди, че е безумно влюбена и за първи път й се случва да изпитва подобни чувства.

Тя предпочита да забрави за десетките мъже, минали през леглото й, а за Боби Ръгбиста даже казва, че не си спомня. „О, това беше много отдавна, преди близо 10 години! Няма смисъл да се ровим в тези стари истории. Аз даже не си спомням за него!”, обясни Райкова в Къщата.

Колко ли още незнайни герои носят на ревера си ордена на рогоносеца, не се наемаме да гадаем.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза