Меню

Избрани новини

Пикантерии

Помните ли го? 85-годишният „магьосник“ Кашпировски призна, че живее много бедно...

След развода е със своята 20 години по-млада асистентка

 

Популярният от зората на демокрацията у нас руски хипнитист Анатолий Кашпировски продължава да води активен личен живот дори и в напреднала възраст - скандалният екстрасенс, който наскоро отпразнува 85-ия си рожден ден, разказа защо е напуснал втората си съпруга заради асистентката с 20 години по-млада от него. И защо, след като някога е бил много популярен, той никога не е направил състояние.

 

Кашпировски се разведе с втората си съпруга Ирина през 2014 г. - раздялата беше придружена от шумен скандал. Както се оказа, докато беше във връзка с Ирина, Кашпировски започна извънбрачна афера със своятаасистентка Гулизар Чалбишева.

 

В своя защита Кашпировски отбеляза, че в продължение на много години не е могъл да изгради пълноценно семейство с Ирина, по думите му живеели като съседи. 

 

„Нямахме нищо общо. Така че през 2003 г. я изпратих обратно в Чехия. Тогава тя хленчеше и плачеше, съжалих я. Направих глупост - върнах я. Но живеехме отделно, срещахме се веднъж годишно. Тогава, през 2003 г., имах слънцето, което е с мен и сега, Гуля“, казва Кашпировски в интервю за Комсомолская правда.

 

 

Альоша също подчертава, че наистина цени Гулизар и я смята за „дар от небето“. Едва ли някой от феновете на екстрасенса има шанс отново да го отведе от семейството. Кашпировски говори предимно пренебрежително за втората си съпруга, той все още смята тази връзка за грешка, въпреки факта, че Ирина по едно време изостави семейството си заради него.

 

Освен това призна, че изобщо не е богат. Според Кашпировски той е похарчил всичките си пари за скъпи подаръци - например недвижими имоти - на децата си и хората, на които иска да помогне.

 

"Имах толкова лоша страст към даването. Още преди Америка бях в Кишинев и дадох четиристаен апартамент на една леля. Е, какво не е наред? Не поисках нищо за това. В Америка напълно загубих всичко. Каквото имах, раздадох, просто раздадох. Помогнах на децата си, прехвърлих всичко на тях и те имаха съпрузи, жени и така нататък", казва той.

 

"Всичко се разпадна, така че днес съм гол като пушка. Нямам апартамент в Москва. Аз и жена ми и аз живеем в този, който някога ми даде Държавната дума, но той не е моя собственост.“

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза