Меню

Избрани новини

Риалити

Певица на Слави разкри схемите в родния музикален бизнес! (видео)

Цветелина Грахич проговори за уволнението от Ку-ку бенд и работата с Ники Пашев

 

Бившата певица на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич за първи път проговори за своето уволнение и последвалите драматични събития в живота ѝ, до които е довело то.

 

„Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от него без конкретна причина. Голямото овикване започна след един концерт, на който обърках две фрази от „Притури се планината”. Но на сцената аз веднага се усетих и поправих грешката си, така че никой не я забеляза”, разказа певицата, и уточнява, че това просто е било оправдание за отстраняването ѝ, а не истинската причини.

 

Пред Мариян Станков – Мон Дьо тя отказа да сподели какво е чула по свой адрес с обяснението: „Това си е моята болка, моята история”.

 

Със сълзи на очи певицата призна, че е преживяла много тежко уволнението си.

 

„Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех. Живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент. Започнах да отслабвам. Имах и други проблеми, които не искам да споделям, защото съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола”, каза още Грахич.

 

Тя е категорична, че никога не се е възползвала от това, че шеф ѝ е бил Слави Трифонов, „както много хора правеха и продължават да правят”.

 

„Усещах напрежение през последните си няколко години в „Ку-Ку бенд”. Не знам защо виждаха в мен, че искам да вървя солово. Моят приятел е ром и смятам, че и това допринесе за всичко случило се”, откровена бе певицата. И допълни, че има съмнения кой е повлиял за отстраняването ѝ от групата, но отказа да спомене конкретно име.

 

Грахич говори и за отношенията си с продуцента Николай Пашев, при когото работи за известно време след напускането на Шоуто на Слави.

 

„Той се държеше строго с всичките си изпълнители с изключение на мен. Мисля, че той е просто един мечтател с извънземни мечти, които няма как да се реализират в нашата държава. Именно големите му мечти го докараха до това положение – че едно дете си отиде от този свят”, каза Грахич, визирайки трагичната смърт на колегата си Денис Теофиков.

 

 

Цветелина Грахич

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати