Меню

Избрани новини

Риалити

Петър Разпутин от "Фермата": Играта ми приключи! (видео)

Най-самоувереният мъж във „Фермата“ рухна броени седмици преди финала.

 

Актьорът Петър, който се самопровъзгласи за лидер на „Елбетица“, се срина, след като съотборникът му Георги го обвини в манипулативност, неискреност и прекомерно его.

 

На свой ред Петър се почувства предаден от земеделеца, с когото в началото на риалитито бяха близки. Освен неговата подкрепа, той загуби тази на сервитьора Андрей и балерината Мартина.

 

„Това вече не е моята игра! Моята мечтана игра приключи! Но ще остана дотолкова, доколкото ми е отредено да бъда във „Фермата“. Ще дам всичко от себе си. Ще се раздам на 1000 процента, ще си изпълнявам задачите с най-голяма прецизност, първи ще влизам в боя и последен ще си тръгвам от огъня, защото вярвам в отбора!“, заяви драматично Петър, разстроен, че е загубил силната си позиция в стопанството.

 

 

Актьорът обясни, че четири пъти се е явявал на кастинг във „Фермата“ и едва на последния е успял да влезе в риалитито.

 

„Причината да съм тук е, че не ми харесва това, което се случва отвън, че в България има сбъркани модели на подражание и все повече е важно колко пари имаш, а не какво носиш в себе си. Основният проблем на младите хора е каква кола карат, какви дрехи носят, а не трябва да е така“, допълни Петър и така ясно показа, че иска да бъде пример на новото поколение

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Фермата

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза