Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Организаторът на „Мис Варна“: Победителката Елизабет е варненка и отговаря на всички критерии на конкурса!

От „Мис Варна“ осъдиха политизирането на конкурса и търсенето на евтина сензация.

 

Специално пред репортер на LifeOnline.bg, Мира Матеева – собственик на модна агенция Vip Fashion Group и организатор и лицензиант на конкурса „Мис Варна“ изрази разочарованието си от коментарите за произхода на победителката в конкурса „Мис Варна - 2023“ Елизабет Кравец.  

 

„В качеството си на организатор на конкурса Мис Варна се налага да внеса малко светлина сред безумните и некомпетентни постове и коментари!


Избраната за Мис Варна 2023 - Елизабет Кравец живее във Варна от 10 години и присъствието и в България няма нищо общо с войната в Украйна, което прави политизирането  на нейната победа нелепо!


Тя е със смесен произход, както много хора избрали да се развиват в нашата красива родина. Познавам я от четири години и е прекрасно младо момиче, което е израснало тук и вижда бъдещето си в България.

 

Доказателство за гореспоменатото е, че Елизабет представя от години България по цял свят, тъй като е състезателка по спортни танци с множество международни титли от името на България и в полза на България, сред които 7-мо място на световно първенство и неколкократна абсолютна шампионка на България!

 

От години е част от спортен клуб Варна...Тя е повече българка от много българи!


Освен това регламента на конкурса изисква победителката да живее ТРАЙНО във Варна, както и куп други критерии, на които тя напълно отговаря!


Изумена съм как е възможно да се пишат такива безумици и да се търси скандал там, където го няма?!".

 

 

"Вместо да се оцени огромния труд - продължава Матеева - който стои зад този грандиозен, красив спектакъл, който осемнадесет години радва хората и събира публика от цяла България, и който е доказал, че е най-стойностният и ненагласен конкурс в България....фокусът отива в абсурдна посока!


Не опорочавайте малкото красиви неща, които се правят в морската ни столица с неадекватни и некомпетентни политически изказвания!", изказва възмущението си Мира Матеева, която от години се грижи варненският конкурс да се бъде толкова престижен, колкото е и националният "Мис България".

 

Повод за изявлението станаха поредица Фейсбук „изказвания“ на варненския общински съветник от "Възраждане" Юлиян Губатов срещу новоизбраната Мис Варна Елизабет Кравец.

 

"Украинка станала МИС Варна! Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет биват допускани да участват!", написа общинският съветник във Фейсбук.

 

После добави още по-гневен пост, като вече намеси и "посолството", вероятно визирайки Американското.

 

"Ако имаше "Мелодия на годината", някой гостенин от Украйна с англоезична песен щеше да спечели! Ей така, щото Денков и компания доброволно се предлагат на посолствоТо!".

 

Изказването предизвика подигравки сред демократично мислещите потребители, които прозряха безпомощния вик за внимание на политиците от проруската партия, които очевидно губят почва под краката си.

 

 

Както вече LifeOnline.bg съобщи 18-годишната Елизабет Кравец бе избрана за Мис Варна 2023 на грандиозен спектакъл в морската ни столица миналия четвъртък – 24 август.

 

Ослепителната Елизабет Кравец победи в напревара сред двадесет и две варненски красавици на зрелищен спектакъл, който събра над 600 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни и бе предадена от носителка на титлата Мис Варна 2022 – Яна Стоянова.

 

Най-красивото събитие за годината се провежда с подкрепата на община Варна и е включено в културната програма на града.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (2)

Елена иванова Ужас . Ама то какво ли да очакваме от маттевата?! всичко е нагласено. по стар бг обичай.
27.08.2023 22:38 / Отговор
Спиро Мила ми Льона, марш при копейкин, къш, къш, бляд!!!
28.08.2023 01:12

Добави коментар


Попитай Елза