Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Нов съюзник в борбата със стареенето

Снимка: Qwell

Живителна вода с колаген за по-качествен живот и подмладяване

На българския пазар вече се предлага следващото поколение функционални води - Qwell!

Вярвате или не, вече има продукт, който освен да освежава и утолява жаждата, може да поддържа организма Ви по-млад и тонизиран. Това е вода, но необикновена, Qwell вода с колаген е първият по рода си продукт, специално създаден за всички, които искат  да изглеждат добре и да се чувстват здрави!

Qwell e уникално съчетание на първокласен колаген и вода, пречистена по специална технология за филтрация - обратна осмоза, 100% натураленпродукт и без никакви добавки. Qwell не съдържа подсладители, оцветители или добавени аромати, за разлика от много други напитки.

С течение на времето колагеновите запаси в тялото се изчерпват и именно Qwell ефикасно ги възстановява. Кожата изглежда по-свежа, по-млада и е по-малко склонна към образуване на бръчки и фини линии.

Редовната употреба на Qwell има нулево допълнително натоварване на организма с неестествени химични добавки, дневната диета на потребителя не се натоварва с допълнителни калории, което прави продуктa подходящ за неограничен прием. Тъй като не съдържа други съставки, освен внимателно пречистена вода и натурален хидролизиран колаген, може да замести напълно приеманото количество вода за деня

Известно е, че липсата на колаген може да доведе до намалена костна плътност и до повишен риск от фрактури, особено при хора в по-зряла възраст. Qwell може да спомогне за намаляването на тези рискове. 

Накрая, но не на последно място: колагенът играе съществена роля за съхранението и възстановяването на здравината на артериите и поддържа нормалното им функциониране, което е жизнено важно за всички органи и системи в тялото.

Позитивните промени от консумацията на Qwell за организма се изразяват в жизненост, повишена физическа активност, подобрени функции на метаболизма, свежа и сияйна кожа.

Qwell e разработена от водещи специалисти и е произведена с високотехнологично оборудване!

Научете още в сайта на Qwell тук - feel-qwell.com

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати