Меню

Избрани новини

Фен зона

Ники М. простил на майка си, че го изоставила!

Заради нея като тийнейджър бил женомразец

 

Вратарят Ники Михайлов най-после прости на родната си майка Петя Костова.

 

Повече от 20 години синът на Боби Михайлов не искаше да общува и да се вижда с жената дала му живот. В свои интервюта той е споделял, че приема втората жена на баща си Мария Петрова за своя майка, защото го е отгледала и винаги се е държала с него като със син.

 

Оказа се, че от миналата година отношенията на Николай с родната му майка Петя търпят положително развитие. Двамата са се видели, започнали са да общуват и дори вече имат свои актуални общи снимки.

 

Първата съпруга на Борислав Михайлов и майка на децата му – Бисера и Ники, емигрира в Щатите, когато синът й е бил едва 5-годишен. Тя заминава за САЩ с най-добрия приятел на Боби – Вальо, с когото имала интимна връзка, въпреки че е семейна жена.

 

Отвъд океана тя се омъжва за Вальо и му ражда дете. За нейно нещастие събитията в семейния й живот не се стичат по план и тя е изоставена от втория си мъж. Днес брюнетката има нова половинка и видимо е щастлива с избраника си.

 

 

През годините майката на национала няколко пъти е правила опити да се сближи с него и с дъщеря си Бисера, но и двамата я игнорираха и така до преди година, когато са започнали да стопяват леда помежду си.

 

Майка му дори се е запознала с любимата на своя син Николета Лозанова, която веднага се сприятелила с родителката и не спира да „лайква“ всички снимки в социалните мрежи, пише Уикенд.

 

Бисера е по-резервирана към родната си майка, която не присъства дори на сватбата й с футболиста Живко Миланов, състояла се преди повече от 12 години. Функциите на Петя се изпълняваха от втората жена на Боби Михайлов, гимнастичката Мария Петрова.

 

Бисера и Петя са приятелки в социалните мрежи, като майката не пропуска да честити празниците на първородната си наследница, както и на внуците си, но насрещното отношение към нея все още е хладно. Малката перука продължава да е по-близък с мащехата си Мария Петрова, но вече допуска до себе си и родната си майка, която живее в Америка.

 

„Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен.

Но някои неща не мога да простя на майка ми. Изневяра, лицемерие и интригантство не мога да простя в никакъв случай. А аз самият, дори за много пари не бих предал човек и не бих престъпил принципите си”, категоричен бе футболистът в едно от малкото си откровени интервюта.

 

Така Ники приема за своя майка втората жена на Боби Михайлов – Мария Петрова. Именно тя заедно с баба му и дядо му отглежда децата на несменяемия президент на БФС. Самият Николай многократно е заявявал, че чувства като майка златното момиче, а не биологичната си.

 

Боби Михайлов и Мария Петрова се запознават в прочутата дискотека „Флорида“ в Пловдив, когато вратарят все още пази за „Ботев“. След поредна победа отишли с целия отбор да празнуват, а Мария също била на по питие с приятелки. Там се запознали лично, въпреки че Михайлов бил чел за нея по вестниците. Поканил я на среща, тя се дърпала, но на скорошната церемония „Спортен Икар“, където и двамата били наградени, склонила да му даде шанс.

 

 

Първата им официална среща била в ресторанта на басейн „Спартак“, а 4 години по-късно двамата минали под венчилото. В началото Мария имала трудности в отношенията с двете му вече големи деца. Щерка му Бисера не я приемала, а и родителите на Петрова били против връзката ѝ с футболиста. С появата на общото им дете Елинор обаче всичко се изгладило.

 

През годините неведнъж е писано, че Боби Михайлов посягал на бившата грация, а тя нонстоп му правела сцени на ревност. Мария обаче е категорична, че двамата се биели на майтап само с възглавници, а един-единствен път тя се опитала да го ритне от яд, но уцелила стола и едва не счупила крака си. По отношение на ревността Петрова споделя, че с годините се научила да я владее, но все още имали дрязги по този въпрос.

 

Пред медиите двамата го играят перфектното семейство, но всички са запознати с многобройните изневери на Боби Михайлов и големите рога израснали на главата на красивата гимнастичка.

 

Мария признава, че при всяка възможност се събират с Ники и Бисера, а с родната си дъщеря Елинор се вижда 2-3 пъти в годината, защото тя живее в Бостън. Петрова приема дори Николета Лозанова и двете са в добри отношения, като поне веднъж годишно ходят на общи семейни почивки, към които Боби не се присъединява, защото не одобрява половинката на сина си.

 

Таткото на вратаря така и не може да приеме изкусителката за снаха и тя е нежелана в дома им в полите на Витоша.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза