Меню

Избрани новини

Звездите

Назначиха засилено попечителство на Ален Делон – Каква е причината?

Името на настойника се пази в тайна

 

Известният френски актьор Ален Делон беше поставен под засилено запрещение заради спорове с децата си. Наскоро съдът взе това решение и също забрани на френската кинолегенда да управлява собствения си имот, пише „Лефигаро“.

 

Сега с доходите и имуществото на актьора ще се разпорежда настойник, назначен от съдиите. Кой точно ще бъде той засега се пази в тайна. Известно е само, че съответната забрана може да продължи пет или повече години.

 

Интересното е, че адвокатите на звездата са против подобно решение: „Поставяме под въпрос необходимостта от такава ограничителна и принудителна мярка. Очакваме да видим дали г-н Делон ще обжалва или не“, отбелязаха адвокатите.

 

Самият актьор обаче все още не е говорил публично по тази тема.

 

 

Ален Делон започва своята актьорска кариера през 1957 г. Заради своя талант и красота той беше не само секс символ на европейското кино, но също така има титлата „Най-красивият филмов актьор в историята“. Той също така получи Палмата на честта на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. за постижения в кариерата.

 

Той играе във филмите "В яркото слънце", "Леопард", "Invictus" и др.

 

В началото на 2024 г. синът на Ален Делон заяви, че баща му е на косъм от смъртта, заради желанието му да се евтанизира в Швейцария. По-късно актьорът настоя, че се чувства добре и заведе дело срещу сина си, тъй като му писнало да търпи агресивното му поведение. Това доведе до силен семеен скандал.

 

Тогава 88-годишният Ален е обявен за недееспособен. Тогава съдията напълно изключи потомците на Делон от въпроси за здравето на баща им.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза