Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Напук на всички! Емануела не мрази бившата на Митко Динев

Актрисата Ванеса Георгиева проговори за приятелството си с фолк звездата

Въпреки злостните коментари, че Емануела мрази всички жени, с които са били мъжете й, фолк певицата включи с главна роля актрисата Ванеса Георгиева в своето най-ново дуетно видео „Купих ти сърце“ с Джордан, констатира репoртер на LifeOnline.bg.

След като се раздели с Емануела, бащата на вторият й син усилено започна да си търси нова жена и се натъкна на Ванеса. Той я ухажва и за известно време двамата имат връзка, след което и Георгиева го напуска, разказват близки до фамилията от Влас.

Тогава много жълти издания писаха, че Емануела била бясна и ядосана на Ванеса, истината обаче изплува наяве и се оказа, че изпълнителката не само не таи лоши чувства, а напротив много харесва Ванеса и двете скоро стават приятелки.

Не знам, кой си ги измисля тези лъжи, че я мразя?! Напротив, тя е страхотна и много позитивна. Разбирам защо не е издържала дълго с него. Тя е като мое копие вътрешно. Много си допаднахме.“, описва отношенията си с Ванеса звездата на Пайнер пред репортер на LIfeOnline.bg.

От своя страна Ванеса Георгиева описва отношенията си с Емануела така:

В периода , в който бях с Димитър слушах отвратителни неща по неин адрес, но никога не я осъдих, защото зная, че всяка ситуация има две гледни точки. Въпреки многобройните откази на Димитър да ни запознае  (имал е какво да крие) съдбата си знае работата. Един страхотен проект като “Купих ти сърце “ ни събра и сега не можем да се разделим. Тя е страхотен човек , много позитивна и обичаща също като мен.

Затова искам да благодаря на Джордан и Емануела, че избраха точно мен за това видео , защото освен невероятния спомен, който ми остава от заснемането на „Купих ти сърце” , ми остана едно приятелство с Емануела , в което се чувствам безкрайно щастлива.“, споделя Ванеса пред репортер на LifeOnline.bg.

Ванеса е в ролята на двойничка на Емануела в най-новия й клип към песента с Джордан „Купих ти сърце“, което поредното доказателство за взаимното уважение.

Песента се превърна в хит само за една нощ, DJ-те по клубовете я въртят нон-стоп, а хвалбите за музикалния тандем не стихват.

Преглежданията и многобройните споделяния за по-малко от денонощие също категорично говорят за добре свършената работа на целия екип.

Зад музиката и аранжимента на “Купих ти сърце“ стои Радомир Кишев, а текстът е написан от Александър Попов и Петя Радева.

Режисьор на лентата е Николай Скерлев, а сценарият обединява неговите идеи с тези на Емануела. Специална роля в клипа е поверена на Ванеса, нашумяла в сериала „Апартамент 404“, чийто образ в сюжета на моменти се слива с този на Емануела. Георгиева, която носи титлата "Мис Плевен", участва и в други клипове, но за първи път в ролята на двойник.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза