Меню

Избрани новини

Клюкарник

На прага на 40-те - Лиляна Боянова гледа сина си сама

Водещата на bTV новините e щастлива, че родителите й са заедно 45 години

 

Лиляна Боянова, едно от най-красивите лица в телезионния ефир, тази година ще празнува 10 години, откакто е водеща на централната емисия на Би Ти Ви Новините, пише Минаха години.

Популярна е с репортажите си за рубриката „Вярваме в доброто“ и отразяването на социално значими теми. Но въпреки професионалните постижения, признанието и многобройните й награди, тя не може да се похвали с успех в личния си живот.

Наскоро журналистката честити рождения ден на баща си, който навърши 60 години и призна, че той е най-важният мъж в живота й. Новинарката не обича да говори за съкровените неща, но винаги е споделяла, че майка й и баща й са заедно вече 45 години – нещо, за което само е мечтала.

Лили има по-малък брат, който е юрист. От години отглежда сина си Камен сама, а преди няколко месеца се раздели с колегата си Ники Пенчев, с когото живееше. На прага на 40-те години тя още не е намерила щастието.

Лиляна Боянова е родена на 12 май 1983 г. в Плевен. Израства в Монтана, където завършва средното си образование в гимназията с преподаване на чужди езици „Петър Богдан“ с профил английски език, говори и немски. Получава бакалавърска степен по журналистика в Софийския университет, завършва и магистратура със специалност „Публична администрация“.

През 2004 г. е приета на стаж в телевизия „Европа“, като следващите 12 години продължава да трупа опит в професията и в други телевизии. На 26 април 2014 г. става водеща на Би Ти Ви Новините заедно със своя колега Иван Георгиев.

Носителка е на редица награди, сред които „Героите“ на най-голямата организация за доброволчество в България – „Тайм Хероес“ и „Спасител на детството“, получена от Националната асоциация за приемна грижа.     

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати