Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Лили Иванова чула за смъртта на Гаргов във Варна (снимки)

Двамата бяха партньори 16 години

Новината за смъртта на дългогодишния си партньор и колега Асен Гаргов Лили Иванова научила във Варна, където днес тя има концерт. Певицата репетира до вчера късно вечерта на лунна светлина и дори снима затъмнението, което се видя много ясно в морската столица, писа хотнюс.

Примата на българската естрада не коментира кончината на автора на безсмъртния й хит „Детелини”. Двамата живеят цели 16 години без брак, но накрая Асен изоставя примата, защото мечтае за истинско семейство с дете.


Той се жени за доста по-младата Даниела, която го дарява със син, а наранената Иванова спира да работи с него и не му прощава никога. „Няма какво да крия, ако не бе тя днес нямаше да съм известен”, призна преди време музикантът.

Двамата се запознават на работа, след като тя е преживяла мъчителката раздяла с Янчо Таков и за кратко е намерила утеха при китариста Личо Стоунса. Лили и Личо се скарват и Асен заема мястото му. Вчера музикантът си отиде след мъчителна битка с рака. Иванова със сигурност няма да отиде на погребението му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза