Меню

Избрани новини

Звездите

Лейди Гага повтаря една и съща фраза за Брадли Купър в своите интервюта! (видео)

Мадона й се ядоса защото думите се оказаха „крадени“

 

Меломани следящи от близо изявите на Лейди Гага, констатираха, че покрай интервютата на звездата по повод участието й във филма "Роди се звезда", тя повтаря една и съща заучена фраза по абсолютно идентичен начин.

 

"Може да има 100 души в стаята и 99 от тях не вярват в теб. Но е достатъчно само един от тях да ти повярва", думите й са по повод работата й с Брадли Купър за романтичната драма от 2018 г.

 

В продължение на месеци, Лейди Гага набива в главите на хората като секстант тази мотивационната мантра - толкова, че дори стана обект на подигравки.

 

Почитателите на теорията на конспирацията заподозряха в цялата история дългата ръка на Сциентоложката църква, но други по-трезво мислещи прозират инструкциите на пиарите, а явно Гага ги следва прекалено стриктно и буквално.

 

 

Тази, която не намира нищо забавно или мотивиращо в репликата за "стоте души в стаята", обаче е вездесъщата Мадона.

 

Поп Кралицата публикува в Instagram-профила си свой запис от интервю от 80-те години, в което се чува да произнася следната реплика:

 

"Има 100 души в стаята и 99 от тях казват, че им е харесало. Аз обаче запомням само онзи човек, на когото не му е харесало" - с намек, че фразата всъщност е една от множеството идеи, "взети назаем" от Лейди Гага, без препратка към оригиналния им източник, Мадона, отбелязва WebCafe.

 

Въпреки че двете изказвания не се припокриват дума по дума, очевидно съвпадението е било достатъчно, за да разгневи Мадона, която и преди е обвинявала Гага в кражби на свои идеи.

 

 

 

В същия ден тя публикува още една своя снимка в Instagram с многозначителния коментар: "Не се е*авай с мен в понеделик" и емоджита на боксови ръкавици.

 

Припомняме, че през 2019 „Роди се звезда“ получи общо осем номинации и един Оскар за песента “Shallow”. Четири номинации и една статуетка „Златен глобус“, шест номинации и един трофей от „Бафта“, и още много други на всички форуми през сезонът на наградите миналата година.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза