Меню

Избрани новини

Риалити

Крисия продължи в „Капките“ след погребението на баща си (видео)

Миналата седмица съдбата й нанесе тежък удар

 

Въпреки тежката загуба, която преживя, младата певица Крисия се върна на сцената на "Като две капки вода".

 

„Знам, че татко ме гледа там горе и се усмихва. Той обичаше да се смее“, сподели невръстната изпълнителка, която осиротя преди броени дни.

 

От шоуто обясниха, че са предоставили възможност на Крисия да прекрати участието си, ако това е нейното решение.

 

Тя обаче заяви, че татко ѝ би желал тя да продължи и със сигурност ще я гледа отгоре.

 

Изпълнителката, която се подготвя за своя бал след две седмици, смени първоначалният избор на бутона на късмета – „Бурлеска“ и разчувства всички с баладата „Hurt” пак на Кристина Агилера.

 

В този тъй в тежък житейски момент, часове след погребението на своя родител, тя пя с много чувство и плам, а изпълнението ѝ донесе и поредна победа в шоуто и изкачване до четвъртото място във временното класиране.

 

 

Крисия посвети песента на баща си, когото изгуби толкова рано.

 

„Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря ви“, отговори тя на въпрос на водещите. „Ти изпълни песента с лична твоя емоционалност, но имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този момент това е впечатляващо“, отбеляза Юлиан Вергов след представянето.

 

В публиката, за да подкрепи дъщеря си беше и майката на Крисия, която много рано остана вдовица. Таткото на изпълнителката бе погребан в събота в родния Разград, след като получи инфаркт само на 53 години.

 

Припомняме, че през 2020 г. Невена Цонева пя часове след погребението на баща си на сцената на „Маскираният певец-2“. Тя се криеше зад Булката и също събра сила и смелост да продължи участието си. Папи Ханс и Азис са други предшественици по тежка участ сред участниците в шоута на Маги Халваджиян.

 

Иначе големи овации вчера получи и Дарин Ангелов с образа на Шер. Той беше облечен в предизвикателно прозрачно трико, което оставяше съвсем малко на въображението на зрителите.

 

АНКЕТА: Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

 

 

 

LifeOnline.bg – вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза