Меню

Избрани новини

Пикантерии

Край с музиката! Мария Илиева емигрира в чужбина, прекратява кариера?

Май е осъзнала е, че шоубизнеса у нас вече не я иска

Певицата Мария Илиева, която очаква първото си дете, е май стигнала до заключението, че кариерата й е към края си и е на път спре да се занимава с музика.

До това заключение стигнаха таблоидите след като се заговори, че 40 годишната певица се готви да емигрира при младия си любовник в чужбина. Както е известно, Георги, който е по-малък от нея с 12 години, живее в Белгия и няма намерение да се връща в родината си.

Изпълнителката на „Нищо“ продължава да живее в апартамент под наем в полите на Витоша, но откакто е бременна, се замисля за „кътчето природа и свободата, които предлага животът в къща”. 

Много вероятно е сбъдването на мечтата й да я отдалечи от приключилата й кариера и музикалния бизнес, който през последните години й предлага само разочарования.

Припомнете си, че последната й песен така и не стана хит, скандала с бившия й любовник Атанас Колев и празните заведения на нейните участия. Всички тези професионални и емоционални провали, най-вероятно са в дъното на решението на Илиева да си събере багажа и да напусне страната преследвайки мечтата си за къща с двор.

 

Мария Илиева и Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати