Меню

Избрани новини

Пикантерии

Карамански проговори за кошмарната катастрофа, ампутацията и новата любов! (видео)

Приятелката му призна, че е отнесла сериозен хейт заради възрастта му

 

В интервю пред Мариан Станков – Мон Дьо Иво Карамански младши проговори за зверската катастрофа, при която загуби част от лявата си ръка. На домакинът обаче му беше по-интересен катарзиса след инцидента и как любовта му е помогнала да преодолее тази драма.

 

Двамата потвърдиха, че са двойка – нещо, което отдавна се знае, но досега те не коментираха.

 

В коледното си интервю многодетната майка говори не само за любовта си с наследника на подземния бос, но и за предишните си връзки. Без да назовава по име първия си мъж, тя обясни, че дълго време не е предполагала, че той е завъсим към трева и кокаин.

 

Влогърката за първи път разкри, че нейният съпруг №1 Филип бил наркоман и това е причина за края на брака им.

 

„Да живееш със зависим е нещо, което човек не може да разбере, докато не попадне в тази клопка. Още, когато живеехме в Дания, знаех, че обича да се забавлява, но не е имало някакви големи червени точки, които да ме притесняват. Когато дойдохме в България, нещата са се влошили, но той е станал по-добър в това да крие зависимостта си. Аз не усетих”, разкри тя.

 

 

 

От датчанина Филип тя има две деца, а от предишния си мъж, също Филип-едно. Днес обаче Пепе е щастлива с новия, който бил влюбен в нея още от ученик.

 

Карамански-син е осиновен от втория си баща - известния актьор Александър Сано. Той разкри, че в тийнейджърските си години вижда Антоанет за първи път в заведение.

 

Било любов от пръв поглед. „Бях на 16 години, а тя на 24”, разказа Иво.

 

„Не го възприемах като мъж, а като дете. Отраснала съм в семейство, в което няма голяма възрастова разлика между мъжете и жените. Въобще не съм си представяла, че може да стане нещо с Иво”, сподели Пепелджийска, както е истинското име на Антоанет Пепе. Тя обаче признава, че е много щастлива, че е дала шанс на тези отношения и на Иво да покаже колко е мъдър и зрял.

 

„Съдят ме за това. От всичко, което прочетохме за нас, лайтмотивът беше това - тя е седем години по-възрастна от него. Не смятам, че това е някакъв порок”, категорична е Антоанет. А Иво добави: „По-скоро е късмет и щастие”. Двамата разказват, че всичко между тях е започнало, когато са преживявали тежки моменти.

 

„Аз в раздяла, той след инцидент. И двамата започнахме да си споделяме и да се опитваме да се вдигнем един друг”, каза Антоанет. „Буквално си бяхме спасението един на друг”, допълни Иво.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати