Меню

Избрани новини

Пикантерии

Известен американски певец призна че е гей

Бари Манлоу криел връзката си 40 години

Популярният американски певец Бари Манилоу за първи път публично призна, че от няколко десетилетия има връзка с мъж. Според артиста, той не афиширал това по-рано от страх да не разочарова своите фенове.

73-годишният певец, известен с хитове като Looks Like We Made It и Copacabana (At the Copa), сподели пред сп. Пийпъл, че срещнал партньора си, тогава служител в телевизионна компания Гари Кийф, още през 1978. Впоследствие, Кийф стана мениджър на певеца и застава начело на продуцентската компания Barry Manilow Productions

„Мислех си, че ще разочаровам феновете си, ако разберат, че съм гей. Затова никога не сторих нищо“, каза Манилоу в интервюто си за списанието.

През 2014 г. Манилоу и Кийф сключват брак на частна церемония в имението си в Палм Спрингс, но продължават да пазят връзката си в тайна. Информация за сватбата изтеклата в медиите през 2015 г., но до този момент двойката не коментира.

Фенове на изпълнителя и други знаменитости като цяло реагират положително на признанието. Някои споделят, че е можело да говори за това и преди.

Преди да се срещне Кийф Манилоу за кратко време беше женен за гимназиалната си любов Сюзан Дикслър. Според артиста, той обичал своята партньорка, но поради прекомерния ентусиазъм за пробив в музиката не бил готов за този брак.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза