Меню

Избрани новини

Звездите

Изплуваха мръсотиите в родния шоубизнес! Наско и Лора разказаха за долните номера на Мишето Филева и злобата в музикалните среди (видео)

„Тя е много злобна!“, закова Филева Папи Ханс

Рапърът Атанас Колев, който в момента се подвизава във ВИП Къщата на Биг Брадър, неведнъж е разкривал (предимно в творчеството си), лицемерието на звездите в родния музикален бранш, видя репортер на LifeOnline.bg.

Сега в разговор със съквартирантите Лора, Папи, Божана и Стефан, Наско разкри злобните номера, които Михаела Филева, Павел и Венци са му въртели по време на турнето на известна марка безалкохолна напитка.

На един от концертите, водещите забравили да обявят Колев, който излизал предпоследен преди голямата звезда Криско. Той се представил, шегувайки се, че са му  забравили името.

Докато пее на сцената, Михаела Филева „с още някакви лица… Павел, Венци, Пламен, Иво… слязоха между сцената и оградата, тръгнаха да минават и да раздават автографи… докато аз пея. Това е адски неуважително! Гледам ги, а те  ми се хилят мазно.“, разкрива разочарованието си варненеца от първите си сблъсъци с колегите на музикалното поприще.

Той довършил изпълнението си с пренебрежителен жест, разказът му породи одобрение сред съквартирантите, а Лора дори подкрепи рапъра за жеста, като закова по адрес на злобната изцепка на колегите си  „Много ясно, селяндури евтини.“.

 „Когато слязох зад сцената, тя (Михаела Филева) идва при мене, хваща ме за ръката и ми вика „Момченце, ти трябва да си знаеш мястото! Разбра ли?“.“, описаната случка предизвика бурна реакция у Папи Ханс, който изрази възмущението си с думите „Е*ати скумрията! Е т‘ва е грозно“.

Гледай ВИДЕО с разговора ТУК!

Мария Илиева Vs Атанас Колев

Откровението на Наско отвори „Кутията на Пандора“ и отприщи поредица от пикантни откровения за злоба, лицемерие, гадни номера и завист, с които кариерата на Лора Караджова очевидно е пълна.

Дъщерята на Данчо Караджов разказа собствен сблъсък със злобата на колежката й по време на турнето на газираната напитка:

„7-8 години аз бях единствения изпълнител, който участваше всяка година. При което идват някакви нови изпълнители всяка година, и т.н. И в един момент нали, идва Мишето Филева. Питах я - Виж, ти коя си подред? - “Ами аз съм от първата част. Вие по-великите сте от втората.“, а то няма първа и втора, разбираш ли…“, обяснява Караджова.

А Наско влиза в тона й като обяснява неколегиалното отношение от Михаела Филева на Папи Ханс с думите „Маниак, тя наистина е злобна!“, а поетът потвърди „Тя наистина е много злобна, да. Тя постоянно си мери пи*ката. Там е постоянно състезание.“, а Наско довърши „На нея й беше кофти, че аз съм след нея.“, обяснявайки битките за подреждането в програмата на турнето.

Лора Караджова пък въодушевено продължи, „…представи си каква болка й е било, че аз съм предпоследна, а тя е четвърта. Смятайте какво е болна, ама болна амбиция.“.

От думите им стана ясно, че звездата на Монте Мюзик трудно е преглътнала факта, че не й е отредено място в края на концерта, където пеят най-обичаните от феновете звезди, а е в началото, където се предполага, че са по-слабите и не толкова популярни изпълнители.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Лора продължи, като в поредния пример за ударите под кръста пак бе забъркано въпросното турне. Тя била избрана да изиграе определена роля в рекламен клип за турнето с Ъпсурт, но накрая се оказало, че Лора е изрязана от рекламата, а на нейно място е „Мишето“.

„Смятай какъв скандал е имало, че тя да попадне там, а мен направо ме ликвидираха от тоя клип. Това е защото някой супер известен се е застъпил за нея…“, довърши разочарованата от схемите на Филева Караджова.

Стефан се зачуди от къде Филева има такова влияние, а Лора му отвърна – „От Графа!“

От тук с неприятния си опит с колегите продължи Наско – „Същата година, до края на турнето имаше батаци и опити аз да бъда дръпнат по-рано в програмата, щото нали… тоя малкия… до края на турнето имаше опити за подсичане, даже май имало някакви заплахи…“.

Стефан го обърна на майтап и предложи на Лора „Ако искаш мога да я наръгам с отвертка…“, „Искам“, отговори Караджова и през смях се поправи, „Не, по-скоро не искам разбира се! Това беше преди хиляда години, но той (Наско), ми напомни за такива… случки…“.

След това разговорът продължи отново на гърба на Филева, която бе „обвинена“, че е развалила песента „Без етикети“, като Папи обясни, че Искрата е направил страхотен бийт, а Мишето го е опропастила.

„Искрата никога не си е позволил, да каже нещо лошо за Михаела… – а, Лора прекъсна Папи – Щото Графа ще му откъсне гръклянчето…“.

Наско пък „връчи“ на Михаела награда за най-много еднакви песни, „защото всичките й звучат като една песен“, поясни на Божана бъдещия гинеколог.

Тези разговори ни дават ясна представа за отношенията в „сериозните“ музикални среди, които очевидно по никакъв начин не се различават от тези в „лекия жанр“, но явно по-добре се прикриват и за тях не се говори много.

Минути след публикуването на този материал в LifeOnline.bg, видеото (Vip Brother На Живо епизод 27) с разговора на Наско, Лора, Божана, Стефан и Папи беше свалено от платформата на NOVA PLAY.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?Коментари (8)

Gretchen Koi bqha tiq, che zabravih? Lichi si koi e zloben i zavijda... hahaha.
25.10.2018 00:04 / Отговор
devil всички новоизлюпени и такива станали популярни от преди 5-6 години да се радват на това че все още има ученици до 18 годишна възраст защото само те са им фенове, и ако не са те никой няма да им обръща внимание. а за разговора, ставал съм доста пъти свидетел на случки с Михаела Филева, Павел и венци венц всичко е вярно, самочувствието им е до небето. а филева е страшен боклук
25.10.2018 11:55 / Отговор
devil а и ако всичко това не е вярно няма да изтрият видеото с разговора
25.10.2018 11:57 / Отговор
никола Лелееее, колко завиждате на Филевааа!!! Аман от такива като вас!!!
25.10.2018 18:52 / Отговор
devil какво да и завиждаме, че ще си остане популярна само в границите на държавата ни или, че всичките и песни буквално са еднакви и тя печели пари от реклами а не от музика... ако не е графа перчема тя няма да просъществува, една песен харесвам с нейно участие и то защото е дует с били хлапето и тя повтаря няколко реда само като папагал
26.10.2018 19:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати