Меню

Избрани новини

Пикантерии

Изловиха бивш Брадър и политик на калъп с мъж! (видео)

Какво прави Кирил Симеонов с мъж в тоалетната?!

 

Прочул се от „Биг Брадър“ ексдепутат шокира с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека в събота вечер

Друсан до козирката, агресивен, крещящ в несвяст и с кръвясал поглед, протежето на регионалния министър Андрей Цеков във ВиК холдинга Кирил Симеонов бе заснет да излиза с мъж от тоалетната на варненска чалготека, алармираха наблюдателни посетители, които ни изпратиха ексклузивни снимки и видео от скандалната засечка. 

Въпреки, че беше е в компанията на жена си, Симеонов явно предпочита да се усамотява с представители на собствения си пол в тъмни и тесни помещения, където да си търкат атрибутите един в друг.

Какво са правили двамата вътре можем само да гадаем, съдейки по белия прах, с който беше омазан плота на кенефа. От предоставените снимки става ясно, че партиецът от “Промяната” и довереник на Андрей Цеков не шмърка нищо евтино.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО В НАШИЯТ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ ТУК!

Най-вероятно става дума за нашумелия в ъндърграунда наркотик “кристал”, или за силно разредена смес от пико и фентанил, която дилърите опитват да пробутат за кокаин. 

Припомняме, че след като не успя да стане депутат на последните избори, Симеонов беше приютен в ръководството на ВиК-Варна от министъра, оглавил МРРБ.

На партито заедно с новите общински съветници и районни кметове от ПП във Варна, бившият Брадър обръщал чаша след чаша твърд алкохол, а шокирани посетители дори щели да отнесат кроше в лицето, сблъсквайки се със силно неадекватния Киро на влизане в мъжката тоалетна.

В компанията на бившия политик във варненската чалготека е бил и Николай Желязков, който спечели изборите за районен кмет на “Приморски”. От няколко месеца същият заемаше поста заместник-председател и член на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДКК).

В нощното заведение с бившия депутат са се забавлявали и двама общински съветници на Варна от ПП-ДБ - София Колева и Мартин Димитров. И двамата са никому неизвестни, но очевидно обичат шумните чалга купони и алкохола.

Най-скандално от всички обаче е било поведението на Кирчо, който дори и в присъствието на жена си преминавал всякакви граници, отдавайки се на мъже, алармират читателите на crimesbg.com и си задават въпроса такова ли трябва да поведението на управниците в страната.

Източник: Crimesbg.com

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

МОРСКИ ТЕ ОТ ПП - СИ СЕ БОДАТ ПУБЛИЧНА ТАИНА И ФЕЛАЦИО ПРАВЯТ
17.11.2023 08:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза