Меню

Избрани новини

Звездите

Избраха „Мис Вселена 2018“ в Банкок! (видео)

В конкурса за първи път участва и транссексуална жена

Участничката от Филипините Катриона Грей победи в 67-то издание на конкурса за красота „Мис Вселена“ 2018 г.

Решението беше взето от журито на състезанието, което се проведе в изложбения център „Импакт Арена“ в тайландската столица Банкок.

Короната на победителката беше връчена от миналогодишната победителка Деми-Ли Нел-Питерс от ЮАР, която победи през 2017 г. в САЩ. Почетното второ място зае представителката на Венецуела Стефани Гутиерес.

Форума на красотата първо представи всички претендентки за короната, след това от тях бяха избрани 20-те най-достойни. След прецизното сито останаха три красавици - от ЮАР, Венецуела и Филипините.

По време на шоуто бе излъчен филма за заниманията на претендентките в междинните етапи на конкурса. Участничките дефилираха по бански костюми и вечерни рокли, предава Нова телевизия. 

„Мис Вселена“ е един от най-престижните конкурси в света заедно с „Мис Свят“. Той се провежда от 1952 г. Тази година състезанието се състоя в Тайланд, който за трети път е домакин на красивия форум.

Тазгодишния конкурс се отличи с това, че за първи път участва транссексуална жена, това беше представителката на Испания, припомня репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза