Меню

Избрани новини

Пикантерии

Истина или лъжа - Денис Теофиков бил на левия бряг?

Пикантен слух упорито се носи от уста на уста сред джендър средите в столицата

Клюката относно нестандартната сексуална ориентация на младия певец Денис Теофиков предизвиква обилно слюноотделяне сред по-нежните чалга фенове.

Сладникавата визия на голобрад тийнейджър като магнит привличала апетитите на заможни чичковци с нестандартни мераци. Говори се, че повечето тях били достатъчно заможни и готови да дадат мило и драго, за да  вкарат българският Джъстин Бийбър в кревата си.

Денис много внимавал да не стъпи накриво и аферите му да не лъснат. Телефонът му се предавал от уста на уста, но само сред хора с тлъсти портфейли и сериозни позиции в обществото. Не става ясно дали младежът със сладка муцунка търси спонсори или просто си пада по мръсни игри с улегнали чичаци, писа ХотАрена.

Съмненията, че Теофиков плува на левия бряг се подсилват и от факта, че мокрият блян на хиляди невръстни момиченца никога не е имал сериозна приятелка.

„Колкото и да крие сексуалната си ориентация, рано или късно истината ще излезе наяве, както се е случвало през годините с много популярни личности”, шушукат колеги на Денис.

 

"Новината" обаче може и да се окаже фалшива, имайки предвид огромната конкуренция сред мъжете изпълнители в поп фолка. Силно устременият и пробивен Денис не е долюбван от останалите млади, а и не толкова млади изпълните във фолка, и нищо чудно злостните слухове да са плод на техни интриги.

Освен това репортер на LifeOnline.bg дочу друга още по-пикантна история свързана с името на младия изпълнител, която ще опровергае тези слухове. а ние ще ви разкажем подробности съвсем скоро.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (5)

ИЗМАМА НЕ МИ СЕ ВЯРВА ГАДЖЕТА СА С АРИА
14.12.2019 16:25 / Отговор
Сливка Яко на гейче прилича
15.12.2019 15:16 / Отговор
Бай Джендьо "Съмненията, че Теофиков плува на левия бряг се подсилват и от факта, че..."
Как се ПЛУВА на БРЕГА, мъри Елза????
31.01.2020 06:57 / Отговор
fen na denis teofikov koi kak vo to si iska da kaje az sum sigorna i obedena che v tova nqma nishto vqrna nqma kak denis da e gei sprete s tezi luji na chovek pisva
20.03.2020 16:25 / Отговор
Магдалена Това са пълни глупости-Идиотски измислици на болни мозъци.
28.10.2021 18:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза