Меню

Избрани новини

Риалити

Инфлуенсърски воини! Мис България и Сами Хоссни срещу Джулиана Гани (видео)

Чудодейно чайче е ябълката на раздора

 

В днешно време инфлуенсъри никнат отвсякъде, а количеството им е доста по-голямо от търсенето (това на рекламодателите, от които се изхранват, б.р.), забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Логично беше да започне и война за територии в и без това силно свиващият се поради кризата пазар.

 

След като преди време Ричард Величков стана обект на присмех от страна на Малка Джулка и настоящият й партньор Илиян, сега е техен ред да са мишени на обвинения.

 

Фитнесинструкторът Сами Хоссни набра смелост и атакува Джулиана Гани и мъжа й, който също е спряган за фитнес гуру и така и двамата се издържат, рекламирайки чай за отслабване.

 

Риалити звездите „кръстосват“ виртуални шпаги заради видео в социалните мрежи, в което силиконката от ВИП Брадър се кълне, че е свалила кила и целулит след раждането благодарение на чудотворната напитка.

 

 

Прочулият се от „Фермата“ Сами е на друго мнение и сподели виждането си за продукта, както твърди, подтикван от въпроси на фенове.Той не спести сарказма си към Джулиана и Илиян, а Гани му отвърна, че умира от глад и е освирепял за пари и клиенти.

 

Тя отиде още по-далеч като го сравни с друг свой отколешен враг Ричард Величков също като нея участник във "ВИП Брадър", който рекламираше подобен продукт и се закани да го съди.Сами обаче получи подкрепа от друга интернет вдъхновителка - Мис България Ваня Пенева, която не само сподели мнението му, но откри и правописна грешка в сайта на чайчето за отслабване.

 

Джулка, която натрупа сериозна фен маса през последните годи, получи подкрепа от своите последователи, но такива не липсват и от другата страна на барикадата.

 

Много инфлуенсъри се навъдиха… а източниците на приходи стават все по-малко…

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от lifeonline.bg (@lifeonline.bg)

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза