Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Грозното в чалгата! Свалиха клип на певец заради неуредени дългове!

Меди печелил от участия, но нямал намерение да си плати клипа!

 

Грозен скандал се завихря от седмица в поп фолк средите, в него е замесено името на известния режисьор Люси Иларионов и тепърва търсещият популярност изпълнител Мехмед Огнянов Гогов - Меди.

26 годишният прохождащ певец нашумя с песента „Дивана“, която пусна в началото на летния сезон и благодарение на парчето и видеото получи много добре платени ангажименти.

За съжаление, въпреки че проектът е изплатил инвестицията си многократно в момента той търпи жесток провал заради дългове.

 

Оказва се, че клипът, дело на режисьора Люси Иларионов, е бил свален от всички платформи за видеосподеляне и от ротация в телевизия „Планета“ заради неуредени отношения между Меди и притежателя на авторските права - режисьорът.

Проектът „Дивана“, по идея на Галена, бил осъществен в условията на кризата с определени уговорки между Меди и Люси Иларионов, но пишман певецът така и не спазил споразумението.

 

Нещо повече, изтрил името на режисьора от инфото към видеото, а при опитите на автора да се разберат като цивилизовани хора се държал нагло, арогантно и дори обиждал.

В резултат на всичко това видеото към „Дивана“ вече не може да бъде намерено никъде, а в мрежата има само аудио на песента.

„Вече няма достъп до този клип, поради предявен от Люси Иларионов Борисов иск за нарушаване на авторските права“, гласи надпис, изписан в повечето сайтове.

 

 

 

Не искам да говоря за пари. Става въпрос за уважение и за спазване на норми и взаимоотношения. От 20 години съм режисьор, работя с най-големите и с най-малките, не деля хората на етнос, цвят на кожата, сексуалност, известност или не.

Аз съм творец и обичам да създавам качествени продукти, но такова нещо, такава наглост не съм виждал от нито един колега в музикалната индустрия…“, сподели лаконично Люси Иларионов пред репортер на LifeOnline.bg.

 

Той потвърди, че има неуредени отношения с изпълнителя, но не пожела да изпада в подробности за сумите и ангажиментите, които Меди е поел към него и екипа, и така и не е спазил.

 

„Обърнете се към неговия продуцент, може пък той да има свое обяснение на нещата…“, посъветва ни Люси Иларионов.

Редакцията на нашата медия е готова да даде право на отговор на замесените в скандала имена!

 

Припомнете си, че през лятото името на Меди бе замесено в още един сериозен скандал. Тогава той обвини гаджето на певицата Тита Недко Николов, го е бил в заведение на Слънчев бряг.

 

Свидетели на случилото се разказаха, че до това се стигнало след като Недко направил забележка на певеца, че се държи неуважително.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза