Меню

Избрани новини

Афиш

Гери Дончева с ново лайфстайл предаване по WNESSTV

Премиерата е на 2 април от 10:30

 

Освен PR мениджър на най-голямата болница за рехабилитация Дончева ще се изявява отново на малкия екран от предаване за здравословен начин на живот

 

Гери Дончева ще помага на зрителите в България и в чужбина да намерят най-прекия път към собственото си здраве и красота – отвън и отвътре.

 

Предаването “По стъпките на красотата с Гери Дончева” реализира новите си епизоди под ръководството на водещата, а темите и гостите ще разкриват актуални лайфстайл проблеми, както и съвременни решения за тяхното преодоляване. 

 

Типично в стила на Гери предаването ще срещне зрителите с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и разбира се здравеопазването. Богатата палитра от теми включва епизоди, посветени на нестандартната красота, татуировките, екзотичните дестинации, пластичните операции и още куп любопитни лайфстайл въпроси.

 

Гери Дончева стартира предаване по WNESSTV

 

Най-новите тенденции в лайфстайла, здравето и модата като част от красотата на един човек са на фокус в новия сезон, който Дончева подготвя с екипа си, част от който е участвал и в други нейни проекти – Йордан Петков – оператор продукция и Явор Ралинов – директор продукция.

 

Телевизионната водеща от три години работи като PR мениджър на болница за рехабилитация “Сердика” и други нейни структури като медицински център “ReGo Rehabilitation” и попада в WNESSTV след лична покана от ръководството на медията в лицето на г-н Иван Тодоров.

 

„За мен е огромно удоволствие и привилегия да имаме Гери Дончева като водеща на едно от най-гледаните предавания на WNESSTV. С привличането й искаме придадем още по-бляскав оттенък на предаването и да заложим на повече съдържание за мода, стил и красота“.

 

WNESSTV (съкратено от WELLNESSTV ) е интернационална телевизия със съдържание, привличащо интелигентна аудитория – активни хора с висше образование, с доходи над средните и интереси към самоусъвършенстване и добро здраве.  Предаването “По стъпките на красотата с Гери Дончева“ реализира снимки от месец март, а зрителите ще могат да гледат епизодите от новия сезон от месец април. Официалната премиера е на 2 април в 10:30 часа по WnessTV.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза