Меню

Избрани новини

Фен зона

Fibank предлага ексклузивна нова карта Mastercard Platinum First Lady

 

Fibank, съвместно с Mastercard®, разработиха и вече предлагат в България нова кредитна карта Mastercard® Platinum First Lady.

Ексклузивната карта е продукт от ново поколение. Тя е изработена с индивидуален подход и разбиране на нуждите на съвременната дама – динамична, амбициозна и винаги в движение.

Mastercard® Platinum First Lady от Fibank е уникален продукт, който съчетава в себе си удобството и сигурността на кредитна карта с новите технологии.

 

Всяка дама, която притежава новата карта, получава редица привилегии, част от които са:

  • Без годишна такса за поддържане на картата за първата година от издаването;
  • Включена безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“ от „Дженерали“ с покритие до 50 000 USD;
  • Безплатен достъп до летищните салони в градовете София, Виена, Истанбул, Белград и Скопие;
  • Допълнителни две безплатни посещения (Priority Pass) на международни летищни салони годишно.

 

За дамите, които заявят и получат Mastercard® Platinum First Lady, Fibank осигурява изцяло за своя сметка безплатна медицинска застраховка от Fihealth Застраховане при първоначално диагностициране на рак на гърдата с включено покритие до 10 000 лв.

С Mastercard® Platinum First Lady Fibank дава възможност и за безплатно участие в специална бонус програма cashback, както и участие в бонус програма с Booking.com за 3% cashback при всяка направена резервация с картата.

От началото на месец юни 2024 г. като допълнение на всички привилегии, които от Mastercard предлагат за своите клиенти – всички техни кредитни карти (Mastercard Standard, Gold, Platinum, World Elite и Mastercard® Platinum First Lady) получават и безплатна застраховка при пазаруване онлайн или във физически магазин – Purchase protection.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookЕтикети Fibank

Коментари (1)

Ирина Това наистина е оферта, която не е за изпускане!
18.06.2024 17:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза