Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ергенът натири детегледачката на Светлана Гущерова – Мрежата ликува! (колажи)

Двете заедно с Елисавета си били близки дружки, което обяснява грозното им поведение

 

Ергенът Евгени изгони най-злобната участничка в шоуто, а мрежата ликува.

 

Става въпрос за 19-годишната Теодора Илиева, стигнала незнайно как до столицата от петричкото село Самоулово. Тя напуска шоуто втора, което е показателно, че няма никакви шансове да си намери мъж, даже и по телевизията.

 

Снощи пианистът избра последната роза да отиде при варненката Симона, с която по-рано детегледачката се сдърпа докато камерите не снимат, а след това отказа да се помири с нея въпреки предоставената й възможност.

 

Веднага с влизането си Теодора започна с раздорите, интригите и обидите, като на прицела й беше основно снажната ориенталска танцьорка. Пререканията помежду им се засилиха след като електронната везна на Мони изчезна безследно и тя обвини най-заядливата от всички в змиярника.

 

Теоодора се превърна в меме герой за отрицателно време

След кратка размяна на реплики, варненката е била оскубана от Теодора, която пък заяви в своя защита невъзмутимо: "Което не се оправя с бой, се оправя с много бой". 

 

За краткото време, в което успя да се задържи на екран, детегледачката на децата на Светлана Гущерова се превърна в обект на масирани гневни коментари в Интернет, заедно с проституиращата Габи (Габриела Цонева).

 

Трите участниччки бяха наречени "триглавата ламя"

Двете заедно с Елисавета Ставрева никак не се харесаха на зрителите заради арогантното и надменно отношение към другите. Аудиторията изказа недоумение как може човек с подобно поведение да работи като възпитател на деца.

 

След изгонването на злата Теодора отСамоилово публиката ликува

И то децата на богаташкото семейство Светлана и Християн Гущерови. Откакто стана ясно, че Теди е в състезанието, Светлана не спира да лайкава и коментира снимките в слабо посещавания Инстаграм профил на дружката си. Двете били първи приятелки от години, а в компанията им гравитирала и Елисавета, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Теодора Ииева възпитава децата на Светлана и Християн Гущерови. Плеймейтката не пропуска да коментира снимкитена приятелката си в Инстаграм

Зрители смятат, че именно в близкото познанство на г-жа Гущерова с продуцента на шоуто Радослав Тушев се корени в това двете й приятелки да се уредят с ролите на моми в добре режисираното предаване.

 

Други потребители коментират, че факта, че Теодора дълго време комуникира с бившата плеймейтка Василева, която сега е добродушната бизнесдама Гущерова, обяснява наглото и безпардонно поведение.

 

Зрителите не пестят критики срещу Теодора в страницата на "Ергенът"

Неизброими са колажите с главен герой Теодора, които заливат социалните мрежи.

  

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (1)

ARHEA ORG ARHEA ORG
27.02.2023 02:56 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати