Меню

Избрани новини

Клюкарник

Джулиана Гани: Моля, Моля – "Не съм инфлуенсър! Аз съм реалити звезда!"

Ясно е и името на момченцето на силиконовата сексбомба

 

Джулиана Гани не одобрява факта, че много от потребителите в интернет, пък и пишещите братя в медиите, я определят като „инфлуенсър“, за каквато не се смята самата тя, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Както винаги уникална и с изразена индивидуалност, силиконовата принцеса желае да се разграничи от стадото и отново да изпъкне с лични качества, а не с принизяване „една от всички“.

За да няма грешки, Джулиана написа кратки инструкции към последователите си относно това как би желала да я определят и възприемат:

„Скъпи приятели, много от вас ме слагат под общия знаменател”инфлуенсър”.Еми  да, ама не!!! Аз съм реалити звезда, участвала няколко пъти в най-рейтинговите излъчвани предавания и освен това с моите завидни 176 см съм модел, за това доказателсто са конкурсите на които участвах и спечелих досега.
Правя реклами на когото аз поискам и имам правото да избирам, защото НЕ СЪМ ИНФЛУЕНСЪР!!В коментарите под този пост феновете на Малка Джулка проявяват разбиране, а тя уточнява:

Oбижда ме факта,че ме свързват именно с това от всички други неща, с които се занимавам…. можеш да правиш каквото си пожелаеш, и никой не може да те съди. Отделно нещата в Бг са с прочит такъв - имаш много последователи инфлуенсър си. А и то няма как да не си част от това, щом те търсят за реклама, значи успешно рекламираш… те ме търсят и защо пък да отказвам,но това не ми е основното нещо на което да разчитам Слава Богу”, отговаря Джулка на своите съмишленици във Фейсбук.

 

 

Междувременно Джулка и гаджето й Илиян официално съобщиха името на бебчето си, за което се породиха редица инсинуации, след като стана ясна първата му буква „Д“.

Момченцето на „Мис Силикон 2013“ носи библейското и царско име Давид. Това стана ясно от Инстаграма на Джули, която написа: „Това е първата ни почивка с Давид, но го няма на снимките, защото той снима!".


 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) наМар 2, 2020 в 1:20 PST

 

 

Вярна на принципа си да не експлоатира лицето на детето си, Джулиана отказва да го снима и да приема реклами с бебока.

„Да, ще приемам реклами на бебешки продукти, но ще ги правя аз, а не невръстното ми дете…“, обяви за LifeOnline.bg самата първескиня, в първото си интервю след раждането.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза