Меню

Избрани новини

Звездите

Джей Ло отчаяно иска да докаже, че няма конфликт със съпруга си

Лопес отмени лятното си турне

Първоначално Дженифър вярваше, че публичното говорене за развода може да й помогне. След като се увери, че това не е така, звездата призовава феновете да не обръщат внимание на негативизма около себе си.

Вече няколко месеца обществеността се опитва да разбере какво се случва в семейството на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Източници твърдят, че бракът им се разпада по шевовете. Мнозина са сигурни, че ще има развод. Това се доказва и от факта, че актьорът периодично излиза от къщи без брачна халка. А напоследък живее отделно от жена си в друг град. Запознати обаче отбелязват, че това е необходима мярка заради работата му.

Джей Ло наскоро обяви, че отменя лятното си концертно турне. Според звездата тя осъзнала, че сега не е подходящият момент за изяви. Лопес иска да отделя повече време на семейството си. На фона на слуховете за развод с Афлек, тя се опитва да покаже с поведението си, че всичко в отношенията им е наред.

Според източници Дженифър първоначално се е надявала, че публичните разговори за брака ще са от полза за кариерата й. Но се оказа точно обратното. Билетите за вече отмененото турне се продават зле. Някои дори свързват решението за прехвърлянето му с това.

„Дженифър позволи на слуховете за раздялата да излязат наяве по време на рекламната обиколка за новия й филм „Атлас“, защото ако хората говорят за теб, това може да е полезно за публичност. Но сега тя вижда и разбира, че на Бен не му хареса“, споделят запознати.

Близки на двойката са сигурни, че Джей Ло иска да забрави всички оплаквания, които наскоро влошиха отношенията й с Бен: „Те имат чувства един към друг, но тя иска Афлек отново да се влюби в нея.“

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза