Меню

Избрани новини

Риалити

Джан Яман е Мистър Грешен (видео)

Нов турски сериал старира по bTV Lady

 

Дързък и неустоим, любимецът на милиони зрителки – Джан Яман, познат с емблематичната си роля на Джан Дивит в романтичната поредица „Свободен дух“, се завръща в българския ефир с дългоочаквания сериал „Мистър Грешен“ (Mr. Wrong / Bay Yanlış).

 

Вълнуващата история ще направи телевизионната си премиера по bTV Lady от 25 август (петък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 21:00 ч., като са достъпни и онлайн.

 

В „Мистър Грешен“ Джан си партнира за втори път с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 г. блеснаха в хита „Горчиво и сладко“.

 

В синопсиса на новелата колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) винаги се влюбва в неподходящия, а Йозгюр (Джан Яман) е поредният „Мистър Грешен“. Красив и богат, ергенът винаги е център на вниманието, а жените около него непрестанно се надпреварват да попаднат в полезрението му.

 

Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя става неволен свидетел как бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова любима, заради която я е изоставил. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая.

 

По ирония на съдбата, тя случайно се оказва негова съседка, а приятелството между тях процъфтява, въпреки различията им.

 

Йозгюр отправя примамващо и дръзко предложение към Езги да ѝ помогне да спечели обратно сърцето на бившия си, но тъй като майка му го притиска да се ожени, я моли в замяна да се преструва на негова сериозна приятелка в продължение на няколко дни.

 

Майката на Йозгюр обаче започва да вижда в Езги потенциална снаха, а тя за пореден път осъзнава, че се е забъркала с „Господин грешен“. Дали двамата ще успеят да изпълнят уговорката си, или съдбата им е подготвила неочаквана изненада – разберете в епизодите на „Мистър Грешен“ от 25 август, всяка делнична вечер от 21:00 по bTV Lady.

 

Освен Джан и Йозге, в звездния каст на „Мистър Грешен“ вземат участие и други любими на българските зрители актьори, сред които Сарп Джан (Кемал от „Опасно изкушение“), Анъл Челик (Джей Джей от „Свободен дух“), Джемре Гюмели (Джансу от „Не пускай ръката ми“), Ляле Башар (Мукадес от „Любов от втори опит“), Фатма Топташ (Сибел от „Сезонът на черешите“, Нилюфер от „Стая 309“) и др. Режисьор на романтичната лента е Дениз Йорулмазер („Малки убийства“), а сценарист – Аслъ Зенгин, стояща зад успеха на „Свободен дух“ и „Сезонът на черешите“.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (1)

Ива Супер як е сериалът. Препоръчвам!
01.09.2023 00:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза