Меню

Избрани новини

Фен зона

Д-р Емилова раздава автографи на родни и световни звезди

 

Д-р Людмила Емилова раздаде десетки автографи през последните дни върху книгата си за революционното гладуване.

Гуруто на здравословния хранителен режим, сред чиито последователи са родни и световни известни или недържащи на шумна публичност жени и мъже, се появи на няколко светски събития и разписа томчето с истории на хора, излекувани с плодове и чай. Популярната дама, която е в супер форма, аплодира Васил Петров на страхотния му концерт на джаз фестивала в Боровец. Тя беше сред публиката заедно с международния куратор Стефан Стоянов, в чиито дом гостува няколко вечери по-рано.

В частната галерия на арт дилъра, представящ български и чужди художници в Европа, САЩ и Азия, д-р Емилова предизвика истински „бум“. Тя разписа две томчета и за шейх Рашид Ал Халифа – най-известният съвременен визуален артист в близкия Изток, уважаван меценат и изтъкнат колекционер, който беше в София по покана на своя съветник Стефан Стоянов. Аристократът от кралската династия на Бахрейн, естествено, не знае български, но двама наши сънародници работят за него - личната му операторка и служител в хотела му „Риц-Карлтън“. 

Шейхът сподели, че е останал очарован от впечатляващите дами, с които е общувал в София – д-р Емилова, заместник посланичката на САЩ у нас Андреа Бруйет Родригес, шефката на Националната галерия Яра Бубнова, колекционерката на творбите му Дора Праматарова, младата художничка Миряна Тодорова, експертът в диамантите Мирела Ненчова, Десислава Динкова от „Делойт“.   

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза