Меню

Избрани новини

Афиш

Цецо Елвиса и бенд представят за първи път в България винтидж шоуто „Viva Las Vegas“

Златните хитове от 60 – те и 70 –те, световни и български турне в Добрич, Варна, Шумен,Бургас и Пловдив

 

Каним ви на вълнуващо пътешествие назад във времето, когато мелодиите разказваха истории и вдъхновяваха цели поколения. Цецо Елвиса и бенда му ще ви припомнят легендарното време, когато  рок енд рола беше млад.  Насладете се на едно уникално за България шоу, изпълнено с емоция, носталгия и незабравими евъргрийни. Чуйте най - любимите си песни от 60 – те и 70 – те години, които ще ви накарат да се забавлявате, да танцувате и да се усмихвате.

Цецо Елвиса и неговите талантливи  музиканти ще ви направят част от  неповторимо музикално пътешествие в златните години на музиката, с ритъма на  рок енд роли като ,,Jailhouse rock“ и   ‘’Blue suede shoes’’, до незабравимите балади  като  ‘’Love me tender’’ ,‘’Green grass of home’’, ,,My way’’,,Hey Jude“,както и още много от най-любимите хитове на най- легендарните изпълнители от 60 – те и 70 – те години.Не сме забравили и българските любими песни като „Блажени години“ на Георги Минчев, „Оо, оо Джули“, на Васил Найденов и още много от най-обичаните златни родни и световни хитове.

Насладете се на най-доброто от  легендите в музиката :  Елвис, Том Джоунс, Синатра, Хъмпърдинг , Рой Орбисън, Бийтълс и разбира се ,на къде без българските златни хитове от това незабравимо време. Едно бутиково и забавно ретро шоу, издържано в стила на 60-те и 70- те години, което ще ви остави без дъх!

Цецо Елвиса ( Цветелин Атанасов)  е единственият българин, спечелил признание за най-добър двойник на Елвис в света на конкурс в Грейсланд, Тенеси , през 1993 г. Почетен гражданин е на родното място на Елвис - Тупело Мисисипи и личен познат със цялото семейство на Краля на рока.

Лично президентът на САЩ  Бил Клинтън му изпраща  поздравителен адрес от Белия дом за това, че поддържа легендата за Елвис жива. През 2000 г . най-тиражният вестник във Флорида – “Miami Herald”, излиза с челна страница, посветена на Цецо Елвиса със заглавието: „Българин поддържа легендата за Елвис жива“.

Не пропускайте за първи път пред българска публика  ЦЕЦО ЕЛВИСА с лайв бенд и уникалното  винтидж шоу „Viva Las Vegas”!

Всички дати от турнето :

28.08 – Летен театър Добрич

29.08 – Варна The Brick Port

30.08- Шумен- Летен театър

4.09 - Бургас Летен театър

28.09 -  Plovdiv Event center

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза