Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цеци Красимирова потвърди развода с милиардера и обясни причините! (видео)

„Развеждам се, не получих US-виза“, сподели тя

 

Една от най-красивите родни модели Цеци Красимирова призна в Инстаграм, че се разделя със съпруга си, като причината била невъзможността да получи виза за САЩ, където трябвало да живее с милиардера Майкъл Струмейтис – Биг Майк.

"Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин.

За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи", се казва в официалното изявление на може би най-разпознаваемата жена у нас.

 

 

Тя обяснява още, че със Струмейтис са запазили добри отношения:

 

"Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога".

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ceci Krasimirova (@krasimirovaceci)

 

 

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис си казаха „да” през май 2019 г. на сватбена церемония с разточителство на събиие за монарси. Година по-рано двамата се събраха след кратка раздяла отново през 2018.

 

Както LifeOnline.bg разказа още тогава, събитието се състоя в старинен замък в каталунския курорт Сиджис, близо до Барселона. На тържеството, което бе изчислено на над милион евро, , бяха поканени около 300 гости от цял свят, пяха български оперни певци, танцуваха ансамбли, а балетисти представиха романтично па дьо дьо.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза