Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бушуващи хормони! Емрах и Денис в битка за бройки

Най-много точки носела „забита“ плеймейтка или силиконка

Пуберите на поп фолка Емрах Стораро и Денис Теофиков си обявиха съревнование, научи репортер на LifeOnline.bg.

Голобрадите изпълнители обаче не се състезават на музикалния небосклон и не мерят сили кой ще направи по-голям хит, а се „надбягват“, кой ще прекара повече момичета.

Младежите пазели чатовете с „бройките“, а снимка от акта била доказателството потвърждаващо постижението.

Качеството също имало значение, като според статутата на дамата имало точкова система. За обикновена фенка или съученичка Емрах и Денис имали право да запишат само една точка. За моделка или манекенка точките били три, а за известна плеймейтка или силиконка бонуса бил шест точки.

Именно и за това през последните месеци десетки моделки от списанията и светските хроники са обект на нежните интернет набези на пуберите. Атаката започвала като непринуден поздрав последван от приятелски разговор и според склонността на дамите завършвало със среща.

После разбира се малчуганите се събирали и си разказвали лудуриите, които са свършили и показвали нагледно фото и видео доказателствата.

Макар, че най-малкия от клана Стораро е непълнолетен, той често е забелязван по нощни заведения в компанията на търсачки на слава и други момичета със съмнително реноме.

Пред приятели юношата бледен, често се хвалел със забивките си за, които разказвал на дълго и на широко. Мнозина съзират в поведението на Емрах Дон Жуан школата на татко му Тони, чийто възпитаник е и брат му - пословичният развратник Фики.

Денис Теофиков пък вече има години да обикаля клубовете, но предпочитал забивките в мрежата, като най-често пускал въдицата в Инстаграм, разказват пред репортер на LifeOnline.bg потребителки станали обект на задявките на голобрадата поп фолк надежда на Пайнер.

Денис обаче бил по-влюбчив и за това често залитал емоционално, особено по по-големите каки, които му обърнат внимание.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза