Меню

Избрани новини

Риалити

БНТ в шок – Мира Добрева влиза в Къщата на „ВИП Брадър“ (видео)

Мира Добрева

Водещата на „Отблизо“ отказвала няколко пъти на продуцентите, но сега "подвила коляно"

Мира Добрева хвърли в паника управата на БНТ с решението си да участва в новия сезон на "ВИП Брадър". Миловидната водеща е един от сигурните участници в стартиращия през септември риалити формат, в  който звезди живеят в изолация от света в продължение на три месеца, пише ПИК.

Продуцентът на „Големия брат“ Нико Тупарев ухажва Мира от дълги години. Красивата блондинка била сред потенциалните съквартиранти за пръв път през сезон 2009-а, година след като роди от режисьора Жоро Торнев. Куклата Барби от "Сан Стефано" обаче тогава отказала без изобщо да се замисля, тъй като не можела да изостави детето си.

Миналото лято Тупарев и компания също искали да вкарат Мира в Къщата край Нови хан, като офертата била семейна - да влезе в шоуто заедно с мъжа си. Този вариант обаче бил категорично отхвърлен от Добрева, след като разбрала, че сред останалите съквартиранти е колежката й Надя Иванова.

Светската клюка от години приписва любовна авантюра в миналото между бившата водеща на "Елит" и Торнев. Като жена с достойнство, Добрева отказала да живее под един покрив с Надя, още повече имайки предвид интригантския нрав на Големия брат, който при всички положения щеше да настрои тримата един срещу друг или поне да скара бившата и настоящата жена на Торнев. Тогава в Къщата влезе само Торнев въпреки нежеланието на жена си.

Миналия месец Тупарев отново е "натиснал" Добрева за новия сезон, като според отлично информирани източници този път тя е казала "Да". С отговора си обаче е хвърлила в шах управата на БНТ.

Джеръми Мийкс

В момента блондинката е във ваканция и през уикендите текат повторения на "Отблизо", но според програмната схема на държавната телевизия е заложен шести сезон на шоуто. Засега обсъжданите варианти били в договора на Добрева да бъде включена клауза, която й позволява да излиза веднъж или два пъти седмично от Къщата, за да запише предаванията си. Другата опция била, докато трае участието й във "ВИП Брадър", мястото й да бъде заето от друга водеща.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати