Меню

Избрани новини

Звездите

Бившият мениджър на Том Круз се оплака от ужасния характер на актьора!

"Никога не съм го виждала щастлив...", казва бившия му агент

 

Първият мениджър на Том Круз (58) Айлин Бърлин се оплака от ужасния характер на актьора. Интервю с нея публикува Daily Mail.

 

Бившият агент свърза избухливия характер на артиста с липсата на самочувствие и външния му вид. 

 

"Това, което никога не съм виждал в Томи, е истинска проява на щастие. Той винаги е бил много амбициозен и решен да стане звезда. И това го направи перфекционист", каза Бърлин.

 

Тя подписва договор с Круз, когато той е само на 18 години, а също така му позволява да живее в нейната къща. Според бившия мениджър актьорът вече бил обсебен от външния си вид. 

 

Веднъж той се готвел за снимки и дълго позирал пред огледалото по бельо, напрягайки мускулите си и възхищавайки се на себе си.

 

"Томи имаше ужасен характер. Беше много ядосан на собствения си баща", спомня си Бърлин - „Беше мрачен и можеше да избухне със щракане на пръсти“.

 

През годините Том Круз се подложи на множество корекции на зъбите, носа и други зони на лицето

 

За 19-ия му рожден ден тя подарява на Круз албум, в който е събрала всички статии за актьора от тийнейджърските списания. В отговор той заяви, че не иска да бъде тийн идол и хвърлил албума в лицето на мениджъра си.

 

Бизнес отношенията между Бърлин и Круз приключват, след като звездата се мести в Лос Анджелис. Според Бърлин именно този ход е подхранил интереса на актьора към сциентологията

 

"Той ми каза, че не познава никого в Лос Анджелис и се нуждае от подкрепа. Той не вярваше в психотерапията, но явно се нуждаеше от помощ. И сциентологията беше там за да се заеме с него", казва тя.

 

Бърлин признава, че се притеснява за Круз, тъй като го смята за много самотен човек. Тя е на мнение, че актьорът се спасява от самотата само с работата си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза