Меню

Избрани новини

Клюкарник

Атанас Колев остана на сухо, без гадже и продуцент (снимки)

МАрия Илиева и Атанас Колев
Снимка: кадър от видео

Песните му са свалени от интернет, няма участия, Мария Илиева го заряза

От месец насам поп певицата Мария Илиева е сложила край на всякакви взаимоотношения с доскорошното си младо протеже Атанас Колев, забеляза LifeOnline.bg.

Клиповете на неговите парчета продуцирани от нейния лейбъл Stereo Room, са изтрити от YouTube канала на музикалната й компания в, без значение, че бяха събрали милиони гледания.

Разривът в личните и професионалните отношения на Колев и Илиева стигнал своя пик през последните два месеца. Дали рапърът от Варна е недоволен от слабия възход на кариерата си или пък продуцентката се е пищисала от негова постъпка е трудно да се разбере.

На 30 март над своя снимка в страницата си във Фейсбук Атанас Колев написа:

„Чак такива мишки ли имало, ве... А аз какво наивно пишлеме съм бил, ех... Добре дошъл, Атанасе“.

Последователите попитаха под публикацията му защо са изтрити част от песните му в мрежата, на което той отговори: „‘щото едни хора ми правят мръсно“.

На 16 април Колев промени информацията си за участия и поставя свой личен контакт, а не фирмен, като връзка за тази цел с него може да се осъществи и чрез месинджъра му във Фейсбук. Това затвърждава мнението за тотален крах в бизнес отношенията му с поп певицата.

Припомнете си, че Мария Илиева и Саня Армутлиева се скараха за тогава 17 годишният участник в „Х Фактор, който бе задължен да подпише договор с компанията ръководена от Армутлиева „Вирджиния Рекърдс“. Илиева обаче толкова си паднала по младежа, че прежалила добрите отношения с маститата издателка в името на любовта и с цената на всичко прилапала тинейджъра, разказаха навремето източници от екипа на музикалното риалити, където двете дами се подвизаваха като съдии.

Раздялата с Илиева обяснява и смелостта на Атанас Колев да покани 16-годишната моделка Биляна Лазарова да изпълни заедно с него на сцената на благотворително събитие емблематичната му песен с Мария „Така да е“. След като научила, поп ветеранката направо изригнала.

Говори се, че бъдещият лекар е в интимни отношения с въпросната Биляна, която пък има Тита – протежето на Криско, за своя сестра. Шушука се, че Наско няма дълго да остане свободен електрон, що се отнася до кариерата му и рапърът от Габрово смятал да го привлече в лейбъла си Adamand Records.

Саня Армутлиева пък, в чийто отбор Наско бе в „Х фактор“, също точела лиги по него да го върне във Virginia Records, за да натрие носа на Мария.

Атанас КолевПопитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати