Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ася Капчикова проговори за бащата на трите си момчета! (снимки)

Миньончето от Девин се шегува, че е готова за още деца

 

Многодетната майка Ася Капчикова отдели малко време на последователите си в Инстаграм за да отговори на най-любопитните от тях.

 

Между смяната на пелени и храненията на трите си момчета, звездата от „Фермата“ обясни защо е избрала тези нетипични имена за синове си и защо продължава да не показва баща им.

 

Най-плодовитата от всички плеймейтки обясни, че близнаците Ивиан, Ианик и по-малкото им братче Ириан са кръстени така заради родителите си и единия дядо, но запази останалите подробности в тайна.

 

 

Следвайки пътя на логиката е ясно, че във всяко име място е намерила първата буква на майка им-А, както и буквите на бащата и на дядото, който са И и Н.Очевидно става въпрос за бащата на мъжа до нея, защото той самият измислил името на третия им син.

 

Последователите й веднага заподозряха, че Ася си е хванала богаташки син, щом и трите деца са свързани с името на дядо си, но дали е така или пък просто всичко това е жест на уважение към по-мъдрите и възрастни хора в рода?!

 Капчикова не крие, че води сносен начин на живот и има детегледачка, на която да разчита за помощта в отглеждането на хлапетата. Тя твърди, че не крие мъжа до себе си, а просто не го показва.

 

На въпроса и трите ли са от един и същ баща, тя е категорична, че всички са от любовта им с него, а и той е много грижовен татко.

 

Двамата се запознали преди три години и това променило и нея, и живота й. Влюбените заедно решили да имат и трето дете, а Капчикова се шегува, че е готова и на още.

 

Макар и да изглежда в перфектна форма тя смята, че има да сваля още пет килограма от бременността, но пък е радостна, че коремът й е вече плосък и прибран.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза