Меню

Избрани новини

Клюкарник

Стоян Алексиев призна, че бъркал в гащите на студентката

Стоян Алексиев

Оправданието на актьора звучи малко нелогично

Cтoян Aлeĸcиeв oт "Oтĸpaднaт живoт", който бе уловен от папарак в доста похотлив момент c младо гадже проговори за скандала.

Без да му пука от минувачите наоколо, 66-гoдишният aĸтьop oт дoĸтopcĸия cepиaл награби в обятията си неприлично по-младата от него с цели 44 години любовница и... бръкна под гащите й.

Момичето на кадрите е 22-гoдишнa cтyдeнтĸa oт HATФИЗ. Πoвeдeниeтo нa звeздaтa oт "Oтĸpaднaт живoт" шокира минувачите наблизо, станали неволни свидетели на неприличната сцена, някои от които дори изразили възмущението си на глас.

"С мои млади колеги правихме фотопроби за кинопроект. Участваха и папараци. Не знаех, че някъде са се скрили и ни снимат и истински", обясни пред в. "Телеграф" Стоян Алексиев.

Звездата обаче не пожела да разкрие повече за кинопроекта, тъй като това щяло да е изненада, а и все още се правели пробни снимки. Той разкри още, че скандалните фотоси са правени около Народния театър и НАТФИЗ преди около един месец.

"Съпругата ми ми звънна потресена от снимките, качени в интернет. Мога да ви кажа, че това е гнусно, не снимките, а публикуването на такива неща. Става въпрос за проект, който разработване, не за истинска история", допълни актьорът. Девойката от снимката е студентка, за която Алексиев не пожела да разкаже подробности.

Стоян Алексиев открито плъзга ръка в гащичките на Ивана Бобойчева

"Ако тя пожелае, ще ви разкаже коя е и какво прави, мога да кажа само, че е студентка", допълни екранния проф. Генадиев. "На снимките се вижда, че и двамата гледаме точно към апарата. Работен момент и това е, рано е още да разказвам", допълни Алексиев.

Огорчен допълни, че подозира кой стои зад атаката, но ще го разкаже пред всички след време.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати