Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Риалити

Хвалипръцко! Изкараха Иван Ласкин от „Фермата“

Актьорът се оказа недостатъчно подготвен за суровите изпитания на предаването

Неочакван обрат за звездния участник в риалити шоуто Фермата Иван Ласкин настъпи още във втория епизод на шоуто. На фона на заявката на актьора, че влиза в суровия сезон 3 добре подготвен със знанията си за природата, Васко да Гама от село Рупча се оказа най-неиздържливия участник. 

Малко след старта на предаването Ласкин, който още с влизането си показа, че хич не му се работи, се е почувствал зле и екипът на Фермата веднага е потърсил медицинска помощ. 

„Може да е от обезводняване, високо кръвно, а освен това го ужили и оса“, коментираха в предаването водещите Иван и Андрей.

След медицинската консултация лекарите са преценили, че трябва да задържат актьора в болница, за да се уверят, че всичко с него ще е наред, пише "Слава". 

Според медиците Иван доста се е надценил във възможностите си да оцелее сред природата, въпреки че твърди, че като ловец може да се справи с всичко екстремно. 

  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати